<

З червня обмежать доїзд до «Ягодина»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:51 | 30.05.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

З 1-го червня при підвищенні температури від 28-ми градусів на «Ягодині» будуть застосовуватися обмеження руху автотранспорту загальною вагою понад 24 тони і навантаженням на вісь більше ніж 7 тон.

Про це інформує волинська митниця ДФС.

«Для учасників міжнародного автомобільного руху можливі обмеження доїзду до міжнародного автомобільного пункту пропуску Ягодин», – йдеться у дописі.

Зазначається, що від 1-го червня Укравтодор з метою зменшення руйнувань асфальтобетонного покриття доріг при підвищенні температурних показників повітря понад 28 градусів застосує обмеження руху автотранспорту загальною вагою понад 24 тони і навантаженням на вісь більше ніж 7 тон.

Винятки можливі лише для транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних вантажів, які швидко псуються, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Раніше митниця також інформувала про утруднення доїзду до суміжного з польської сторони Дорогуська – до листопада 2020 року проводяться великомасштабні будівельні роботи в адміністративних межах міста Хелм.

Митники рекомендують водіям уважно слідкувати за онлайн-картами черг на під’їзних шляхах до пункту пропуску і раціонально планувати свої поїздки, обираючи оптимальні маршрути.




один коментар
  1. Можливо взагалі автомобілі заборонити? Таким чином і проблема “доріг” вирішиться

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер