<

З бюджету Володимира виділили ще 6 млн грн на потреби 100 бригади

14:06 | 28.04.2023 / Новини / , , , /
Перегляди
246
/ Коментарі відсутні

У Володимирі на позачерговій сесії міської ради 28-го квітня прийняли рішення про виділення 6 млн грн на закупівлю обладнання для потреб 100 бригади тероборони.

Дане питання, по якому доповідав Володимир Атаманчук було основним, через що скликали позачергову сесію. За виділення додаткових коштів проголосували всі присутні 27 депутатів.

6 млн грн субвенції спрямують Нововолинській міській раді, адже там дислокується батальйон тероборони, якому виділяють допомогу.

Окрім цього, депутати проголосували про виділення 142 тис. грн на закупівлю необхідних приладів для добровольчого формування територіальної громади у Володимирі.

“На попередній сесії були різні думки, але я хочу наголосити, що було знайдено спосіб без бюрократичних тяганин, щоб оперативно підтримати наших бійців 100 бригади. Я підтверджую, що Нововолинська міська рада готова отримати субвенцію на забезпечення наших хлопців і дівчат, всім необхідним, яке їм вкрай потрібне.

В нас є лист від командира бригади, за погодженням з командиром батальйону, які чітко дали зрозуміти, що їм потрібно. І дане питання розглянули на позачерговій сесії, щоб максимально швидко направити кошти Нововолинській міській раді для оперативної закупівлі необхідних приладів і передати їх нашому батальйону”, – зазначив мер Ігор Пальонка.

Нагадаємо, що цього року з бюджету Володимира для даного підрозділу уже виділили близько 10 млн грн. 5 млн грн на сесії, що проходила 3-го березня, ще 5 млн грн – 30-го березня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок