<

З білорусі почали вивозити боєприпаси до росії, – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:36 | 25.06.2022 / Новини / , , /
Перегляди
548
/ 1 коментар

В білорусі почалося завантаження боєприпасів у 100 критих вагонів для перевезення вибухових матеріалів (1-й клас небезпеки), які у білоруської залізниці орендувало Управління військових сполучень рб та Центральне управління військових повідомлень МО рф. 

Про це повідомляє Беларускі Гаюн, посилаючись на телеграм-канал @belzhd_live.

За інформацією @belzhd_live, у цих вагонах здійснюватиметься вивезення боєприпасів з Білорусі до росії. Повідомляється, що зараз навантаження здійснюється на багатьох великих артилерійських базах озброєння та боєприпасів. Наприклад, вантажні роботи відбувалися у ВЧ 67878 (це 46-й арсенал ракет та боєприпасів) у населеному пункті Бронна Гора.

«Кількість боєприпасів настільки велика, що завантаження самотужки організувати не можуть і відряджають військовослужбовців з інших підрозділів на допомогу», – пише Співтовариство залізничників Білорусі.

Після завантаження групи вагонів по 6-10 одиниць відправляють на станції Мінського залізничного вузла і вже там їх причіплюють до звичайних вантажних поїздів і відправляють з Мінська на станції призначення в рф.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер