<

З 12 березня «Ощадбанк» почав видавати субсидії грошима

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:33 | 12.03.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Отримати монетизовану субсидію в «Ощадбанку» вже з 12 березня зможуть майже 900 тисяч домогосподарств.

Субсидіанти, які не є пенсіонерами, зможуть отримати субсидії в грошовій формі в Ощадбанку з 12 березня. Субсидіантам-пенсіонерам не потрібно додатково реєструватись. Вони отримають субсидію одночасно з пенсією. Про це повідомляє на прес-службу банку.

Для отримання субсидій громадяни повинні зареєструватися на офіційному сайті або в Контакт-центрі Ощадбанку за тел.: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).

При отриманні першої субсидії в грошовій формі через систему грошових переказів “Швидка копійка” субсидіанту буде запропоновано відкрити поточний рахунок, на який в подальшому буде зараховуватися субсидія.

При цьому, якщо субсидіант, який не є пенсіонером, вже має поточний рахунок в Ощадбанку, на нього буде зарахована субсидія.

В Ощадбанку зазначили, що субсидіантам-пенсіонерам не потрібно додатково реєструватись для отримання субсидії. Вони отримають субсидію одночасно з пенсією через “Укрпошту” або на свій банківський пенсійний рахунок у звичайні строки.

Нагадаємо, Пенсійний фонд України згідно із затвердженим графіком розпочав фінансування пенсій та житлових субсидій з 1 березня 2019 року. Кабінет міністрів України направить понад 5,6 млрд грн на виплату монетизованих субсидій населення. Середній розмір монетизованої субсидії у березні складе 1681 грн.

Відзначимо, що за підрахунками уряду, субсидію готівкою отримають 3,38 млн домогосподарств, серед яких 74% – пенсіонери. Отже з 12 березня в Ощадбанку отримають субсидії близько 880 тис. осіб.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа