<

З 1 січня «Укрпошта» знижує вартість прискореної доставки у Польщу на 75%

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:36 | 27.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
216
/ Коментарі відсутні

Із 1-го січня тарифи на відправлення посилок у Польщу через EMS-сервіс «Укрпошти» будуть знижені на 75%.

Про це повідомляє пресслужба компанії в телеграм, пише Економічна правда.

“Враховуючи, скільки українців виїхало до Польщі з початку повномасштабного вторгнення, це має допомогти рідним підтримувати зв’язок не лише вербально.

Окрім того, нові тарифи діятимуть як для роздрібних, так і для корпоративних клієнтів. Вважаємо це чудовою підтримкою для українських малих і середніх бізнесів”, – йдеться у повідомленні.

Так, із січня EMS-відправлення вагою до 1 кг з України до Польщі коштуватиме 6 дол США; вагою до 10 кг – близько 8,85 дол, а до 20 кг – до 12,5 дол.

Пошта Польщі на початку жовтня на -75% знизила тарифи на доставку EMS-відправлень до України.

“Щойно підписав наказ, щоб з 1 січня тарифи на відправку посилок в Польщу через Укрпошта EMS сервіс були знижені на 75%.

Посилка до 1 кг буде коштувати десь $6 (240 гривень). Відправити можна буде до майже будь-якого відділення Пошти Польської. Терміни доставки 7-14 днів”, – написав у Telegram гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський.

EMS (Express Mail Service) – сервіс прискореної міжнародної доставки.

“Відправлення EMS доставляють виключно авіашляхом і обробляють пріоритетним порядком як в Україні, так і в країні призначення. Згідно зі стандартами Всесвітнього поштового союзу, відправлення EMS в країні призначення вручаються за адресою отримувача. Скористатися послугою можна з 1 квітня 2020 року у відділеннях Укрпошти”, – заявляли в компанії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер