<

З 1 серпня в Україні змінять тарифи на електроенергію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 12.07.2021 / Новини / /
Перегляди
2098
/ коментарів 8

Максимальний тариф пропонують встановити на рівні 3,4 грн/кВТ-год. Ціна для різних груп населення буде відрізнятися в залежності від обсягів споживання.

Міністерство енергетики планує запустити в Україні нову модель спеціальних зобов’язань на ринку електроенергії для населення, у зв’язку з чим зміниться тариф на електрику, пише УНІАН.

Про це заявивміністр енергетики Герман Галущенко.

Буде кілька категорій:

до 100 кВт-год;

100-300 кВт-год;

300-500 кВт-год,

від 500 кВт-год.

Максимальний тариф пропонують встановити на рівні 3,4 грн/кВТ-год.

Зараз тариф для населення встановлений на рівні 1,68 грн/кВат-год.




коментарів: 8
    • Зєля сказав: Ви не пожалкуєте! – як у воду дивився! А як тут вже пожалкуєш останні кошти по їхнім новим Зе-тарифам , якщо потім три шкури через суд знімуть та останнє відберуть і ще штрафами задушать

  1. Зелено владо щоти робиш доки будеш іздіватися над власним народом мало того що мішок цукру підняли на 500 гр і тепер ше світло піднімаєте то як мені вижити де заробити гроші як роботи немає аяк що є то платят копійки но це правда

  2. вы в своем уме в два раза свет за что жить двое детей работаем с мужем вдвоём и не с переду ни сзаду на луну хочется выть.С….. что вы делаете так и хочется бежать с этой жопы страны.

  3. Що не місяць, то сюрпризи від нової влади. Цікаво, ті 73% відсотки, котрі обрали теперішнього президента, досі “захищають” свій так званий “вибір”, кажучи, що президент хороший, просто він молодий, йому треба гарного порадника, оточений не тими людьми тощо…? Чи все ж таки нарешті розкривають свої очі на реальність?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця