<

З 1 серпня українців автоматично переводитимуть до постачальника газу «останньої надії»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:42 | 12.07.2021 / Новини / /
Перегляди
20577
/ коментарів 7

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, ухвалила рішення, яке забезпечує автоматичний перехід споживачів газу до постачальника «останньої надії» – ГК «Нафтогаз України».

Ухваленим рішенням передбачається автоматична поставка природного газу постачальником «останньої надії» виробникам теплової енергії в умовах, коли виробник теплової енергії залишився без постачальника або у чинного постачальника відсутня підтверджена номінація для потреб виробника теплової енергії. Про це повідомляє НКРЕКП, пише Економічна правда.

Рішення набуває чинності 1-го серпня цього року.

«Це дуже важливе рішення, яке спрямоване на захист прав споживачів. Після його ухвалення всі споживачі завжди будуть забезпечені теплом, навіть якщо підприємства теплокомуненерго з якоїсь причини (немає постачальника газу і т.п.) не отримуватимуть природний газ, то автоматично його постачальником стає державна НАК «Нафтогаз України», – заявив голова регулятора Валерій Тарасюк.




коментарів: 7
  1. Якщо по аналогії з електроенергією, то заплатиш “останній надії” в 2-3 рази дорожче.

  2. Ніяк не нажеруться, ски! Раніше ніяких понів не було і завжди були з теплом і дешевим українським газом. І головне, що всі шахрайські схеми виставляють, як турботу про людей.

  3. Потрібно зробити як в Азербайджані.Ніяких облгазів і інших паразитів.

    • Да вы правы,я тоже считаю убрать всех паразитов обязательно надо.Для этого надо поставить всем счётчики как в Азербайджане.Там не у кого долгов нет и быть не может.Это уже давно у них будь то на воду,будь то на газ совсем другие счётчики и паполнение идёт прямо в счётчик и все.И в результате вес народ без не существующих долгов и без этих паразитов и посредников.

    • Так ніхто ж працювати не хоче, всім би лиш торгувати. По десять перекупщиків і посередників, кожен собі накручує, і немало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер