<

З 1 липня в Україні підвищать тарифи на електроенергію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:40 | 16.05.2021 / Новини / /
Перегляди
177
/ коментар 21

В Україні з 1 липня впровадять нові умови постачання електричної енергії за умовами спецзобов’язань (ПСЗ). Імовірно, вартість струму збільшиться з 1,68 до 2,5-3 грн за кВт/год, залежно від обсягів споживання.

Про це повідомляє Главком.

Підвищення зачепить не всіх. Чим вище споживання, то більше доведеться платити. Ймовірно, зростання стосуватимуться тільки тих, хто використовує від 300 кВт/год струму на місяць. За кожну наступну кВт/год їм доведеться платити за новою ціною. З іншого боку, зараз розглядають можливість повернути пільгові тарифи для тих, хто витрачає до 100 кВт/год на місяць.

“Я завжди виступав за те, щоб для тих, хто споживає більше ніж 500 кВт/год, ввели вищий тариф. Якщо у людини великий будинок і багато техніки, вона може платити 2,5 грн. Так зараз і розмірковує Кабінет міністрів. Вони спочатку думали про обсяг понад 300 кВт/год, а потім від 500 кВт/год. Такі ціни (2,5 грн за кВт/год) планують встановити 1 липня”, – розповідає глава департаменту житлово-комунальної інфраструктури Громадської ради при КМДА Олег Попенко.

На думку експерта, варто ввести чотири різні тарифи: на перші 100 кВт/год у розмірі 90 коп., від 100 до 500 кВт/год – 1,68 грн, від 500 до 1000 кВт/год – 2,5 грн, і вище за 1000 кВт/год – більше ніж 3 грн. Однак і це не вирішить нестачі коштів на компенсацію вартості генерації струму.




коментарів: 21
  1. Вам ніколи не стане для наживи, а простій людині має на все стати.Мають людей за ніщо.

    • Логіка дуже проста: заморським “партнерам” (читай “хазяям”) наших запроданців треба шоб побільше з нас здохло (по їхній лозіці).
      Вот і все!

  2. Зарплата 5000 електроопалення 10000 де логіка?Субсидію давати не будуть ,бо хата з глини в спадщину дісталась,що її ніхто не купить,людина не зможе заплатити, світло відріжуть,де логіка?

    • Странный Вы Ігор. А причём тут Ваша логика и их решение поднять цену. А по их логике, я думаю, для них всё логично. Логика то у каждого своя. Вы когда хотите супчик из курицы, думаете курица Ваш поступок считает логичным?

  3. Скільки можна обкрадати людей. За ці декілька років якийсь дурдом в країні з усіма тарифами. Люди немають чим платити . Лічильники параметризують з накруткою яку геможливо перевірити незалежно. Газ з малою калорійністю в юув у Яремчі два літра води закипає до 5 хв. У києві твж 2л. води більше 10хв. такі паразити як у нас які розробляють тарифи роблять вид що нічого не знають. На лошать як можуть.

  4. А не винен Зеленський проти нього уся шушера ополчилась хіба він винен що Ахметка на електроенергію ціни не може скласти …

  5. Не понятна логика чем людям платить при зарплате 7 тис? идти в средневековье разве что !

    • “Обережно, двері зачиняються ! Машина часу відправляеться ! Слідуюча зупинка – докомуняцький період ! Ви не тильки побачите, як жили до клятих комуняків, але й самі поживете в тих умовах ! Приемних вражень !” хе-хе…

      • Ты считаешь что нам необходимо пройти через коллективизацию,стройки народного хозяйства типа ДнепроГЭС, Беломорканал,ГУЛАГ? Вернуть людям страх(ночные воронки)?
        Оригинальное пожелание.

        • скільки прожив при клятих комуняках, воронків не бачив, гулаг не бачив, репресій.. ой, репресії були.. на парткомі за п’янку драли…кляті сатрапи.. страху за дітей, шо стануть наркоманами, не бачив… а бачив безкоштовну квартиру, вищу освіту для дітей – теж безкоштовну, відсутність страху шо відключать опалення, шо не вистачить до наступнои пенсії…

  6. Зєля повністю ліг під олігархів. А так кричав що буде з ними боротись. Нагадаю, більшість обленерго і електростанцій належать Фірташу , Коломийському, септо головному спонсору читай хазяїну Зєлі, і Ахметову. Отож робіть висновки кому ви тепер будете пОдать платити. За що голосували, то і маєте…

  7. В Білорусії одна електростанція і там 0,75 гривень за кіловат.В Україні десяток різних станцій.Перестануть купувати зелений тариф в олігархів ,свет коштувати буде одну гривню

  8. Ви головне тихенько платіть за світло за новими тарифами, вболівайте по ящику за Динамо та Шахтар і годуйте їхніх ненаситних власників Суркісів та Ахмєтова яким і належать більшість обленерго. То куплять вам не тільки Луческо з купою нових бразильців

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер