<

З 1 березня пенсії зростуть щонайменше на 17 відсотків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:24 | 17.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 3
Індексація пенсій буде відбуватися щорічно 1 березня, нагадав Розенко. Гроші на підвищення виплат є, каже віце-прем’єр.

Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко заявляє, що з березня розмір пенсій в результаті осучаснення збільшиться на 17-20%. Про це він сказав в ефірі 5 каналу, повідомляє прес-служба Кабміну.

Він нагадав, що, починаючи з цього року, перерахунок пенсій буде відбуватися щорічно в автоматичному режимі.

“Це одна з головних позицій реформи, яка була введена. Тепер, незважаючи ні на що, в березні, щорічно 1 березня, буде проводитися осучаснення пенсійних виплат. Вперше за останні 5-7 років ми дійшли такого процесу, коли можемо гарантувати осучаснення пенсій всім категоріям громадян”, – заявляє Розенко.

Він нагадав, що останнє осучаснення пенсій відбулося в жовтні 2017 року. “Але потрібно згадати, що до цього моменту 7 років не було жодного перерахунку та осучаснення пенсій”, – вказав він.

За словами віце-прем’єра, в бюджеті достатньо коштів для здійснення перерахунку пенсій.

Зазначимо, згідно з даними Мінфіну, за минулий рік пенсії зросли на 166 гривень. При цьому середня пенсія не перевищує 100 доларів.




коментарів: 3
  1. А як же держслужбовці з пенсією у 1700-1900 грн., яким ще ні разу не перераховували пенсій і стаж яких складає до 40 років?

  2. А про нас пенсіонерів місцевого самоврядування забули—хоть ми платали налогів більше.Коли наша держава схаменеться—військовим та суддям перерахували -а ми другий сорт.

  3. Майте хоч краплю совісті.Все життя за мізерну зарплату у довбаній державі.Та ще й пенсію заробили і на смерть не назбираєш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок