<

Юрій Журавель починає роботу над новим проектом Карика-Дурка 2

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:52 | 4.07.2015 / Новини /
Перегляди
153
/ Коментарі відсутні

Минулорічна Карика-Дурка стала найуспішнішим видавничим проектом  2014 року завдяки підтримці та вірі.  Книга-альбом малюнків Юрія Журавля, народжений завдяки Спільнокошту понад 1000 доброчинців.

Карикадурка  стала  своєрідним літописом життя України останніх декількох років і, особливо, доленосного 2014-го. Історія в малюнках,  добре знайомі обличчя: політики, історичні постаті українського державотворення, журналісти, світові зірки, музиканти, артисти і просто добрі і хоробрі люди у смішних шаржах. Крім того є карикатури на тих, чиї пики викликають гіркоту у роті. Спектр постатей величезний: від Гатила, Святослава, Данила Галицького, Івана Мазепи,  до героїв Небесної сотні, Дмитра Яроша, Мустафи Джемільова. Кожен шарж чи карикатура не може залишити байдужими, кожен  точний штрих олівця – ідеальне підкреслення рис особистості того чи іншого персонажу. Цей альбом не просто зацікавлює, а й «спонукає самостійно шукати відповіді на питання, що хвилюють» – повідомляє сайт “Велика Ідея”

Доброчинці,  які допомогли у першому виданні Карикадурки переконались у високій якості українського продукту, та отримали неабияку насолоду від співучасті у створенні Книги. Кожен з доброчинців отримав Карикадурку з особистою подякою та автографом Журавля.

APc4a8C

Після видання першої збірки-альбому Карика-Дурка вир подій не вщухає, 2015 рік став ще більш доленосним для нашої Держави. Подвиги героїв-оборонців, робота волонтерів, боротьба зі злом на передовій та в тилу надихають автора на нові твори.

A24KV4i
j1twhhA
ByNZ4Il
Qzgk0TN
RzUTqvL
R9WcG1p
XEgIa1X
lWcpYa7




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа