<

Юрій Гупало опублікував свій звіт про роботу депутата Волинської обласної ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:28 | 3.12.2016 / Новини / /
Перегляди
46
/ Коментарі відсутні

Депутат Волинської обласної ради від 28-го виборчого округу Любомльського району Юрій Гупало прозвітувався за свою депутатську роботу у фейсбуці.

Свою роботу депутата Волинської обласної ради VII скликання з моменту мого обрання намагаюсь організовувати та проводити в таких пріоритетних для мене та моїх виборців напрямках:

– участь в сесійних засіданнях та в діяльності постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій, де обраний заступником голови даної комісії.

– робота на окрузі, зустрічі з виборцями;

– прийом громадян.

На звернення громадян та при підготовці до сесій мною було розглянуто понад 100 запитань, опрацьовано 35 письмових звернень, які було оформлено та направлено депутатськими зверненнями на голову Волинської обласної адміністрації, а також у відповідні профільні відомства, 16 з них, як депутатські запити були озвучені на пленарних засіданнях сесій Волинської обласної ради та одноголосно підтримані депутатами:

– 8 депутатських запитів щодо надання матеріальної допомоги на лікування окремим мешканцям округу (відповідно до письмових звернень громадян) також було надано особисту матеріальну допомогу хворим;

– 6 депутатські запити щодо ремонту об’єктів дорожньої інфраструктури на території Любомльського району (дорожні сполучення Гупали-Згорани, Висоцьк –Радехів; дорога місцевого значення НО31016 с.Пустинка – с. Мосир – с. Микитичі;

– 1 депутатський запит щодо відміни нових правил прийому фізичних осіб –підприємців, платників податків Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області;

– 1 депутатський запит щодо сприяння у виділенні з обласного бюджету додаткових коштів на ремонт комунікацій студентського гуртожитку педагогічного коледжу ім. А.Ю. Кримського в м. Володимир-Волинському.

В мене 100% присутність на сесіях, (1 раз був відсутній з вагомих обставин, оскільки брав участь у ІV Форумі місцевого самоврядування у Львові), неодноразово брав слово для виступу на пленарних засіданнях, озвучував актуальні проблеми жителів Любомльщини, а саме:

– щодо вирішення питання об’єднань управлінь Пенсійного фонду Любомльського та Шацького районів;

– щодо ремонту об’єктів дорожньої інфраструктури на території Любомльського району (дорожні сполучення Олеськ- Глинянка, Пустинка-Мосир-Микитичі).

Я систематично виїжджаю на свій виборчий округ та зустрічаюсь з виборцями на місцях, тісно співпрацюю з депутатами Любомльської районної ради, відвідую сесії райради, спільно з депутатами провожу робочі зустрічі з головами сільських рад округу, організовую спільно з очільниками відповідних профільних відомств області виїзні зустрічі (інспектування стану дорожньої інфраструктури округу, реконструкція та будівництво освітніх закладів, земельні питання, тощо).

Прийом громадян здійснюю також і в м. Луцьку, за адресою, вул. Садовського,4А/2. Із наболілими питаннями до мене звертаються не лише жителі округу, а також і громадяни з інших районів Волинської області, підприємці, представники малого та середнього бізнесу міста Луцька та області, яким в міру своїх можливостей та повноважень допомагаю.

Свої запитання та звернення виборці також адресують через мого помічника, Оксану Новак – 0509757837.
Як заступник голови постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій наполегливо працюю над проблемами, пов’язаними з недобросовісною роботою митних органів Волинської області (наприклад: черги та корупція на ПП «Ягодин»), провожу виїзні засідання комісії.

Завдяки моїй наполегливості в роботі комісії, підприємці, які здійснюють свою господарську діяльність у сфері міжнародних вантажних перевезень, отримали можливість оформляти митні свідоцтва на транспортні засоби не лише на ПП «Ягодин», як це було раніше, а й в інших представництвах Волинської митниці, що значно полегшило роботу перевізників. На останньому засіданні комісії озвучив свою думку щодо продовження терміну перебування автомобілів з іноземною реєстрацією на території України з подальшим винесенням даного питання на наступну сесію Волинської обласної ради та зверненням до вищої виконавчої влади України щодо внесення відповідних змін до законодавства.

Всіляко намагаюсь сприяти безперешкодній роботі іноземним інвесторам, які створили фермерські господарства в Любомльському районі та забезпечили робочими місцями краян.

14632968_1823833921208894_5860824492291614010_n
ВК” ОЛЮРТРАНС” м. Луцьк здобув першу перемогу над ВК ” Спартак” у Чемпіонаті України Вища ліга з волеболу з рахунком 3:1!

Докладаю максимум зусиль у розвиток спорту в Любомльському районі, продовжую започатковану мною ще у 2015 році ініціативу по відновленню занедбаних волейбольних майданчиків в області та популяризую волейбол в районі, зокрема було забезпечено новими формами волейбольні команди села Забужжя та села Гуща, також придбані нові волейбольні сітки, обладнано душову кімнату в спортивному залі ЗОШ І-ІІІ ст. села Гуща. Як Президент волейбольного клубу «ОЛЮРТРАНС» виступив головним спонсором районних змагань з волейболу.

За мого клопотання також було виділено бюджетні кошти на заміну вікон та ліжок у Міжобласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Згорани», здійснено капітальний ремонт ДНЗ у селі Олеськ, оснащено новими комп’ютерами комп’ютерні класи у школах села Римачі та Полапи, розпочато роботу щодо вуличного освітлення в селі Полапи. Відновлено постачання скрапленого газу для господарських потреб мешканців Любомльського району, проведено ремонт дороги місцевого значення сполучення Штунь-Радехів. Сприяв виділенню спонсорської допомоги від ПП Гупало Л.В. на ремонтні роботи Гущанської амбулаторії, придбання дашка для ФАПу в селі Ладинь. За допомогою залучення спонсорських коштів ПП Гупало Л.В. було здійснено ремонт пожежного автомобіля, що обслуговує населені пункти Штунської та Радехівської сільських рад, виділено спонсорські кошти на реставраційні роботи в церкві села Мосир та матеріальну грошову допомогу на лікування тяжкохворим.

Як депутату, мені хотілося б здійснити значно більше, та в міру своїх можливостей, я і надалі гарантую чесно і цілеспрямовано брати на себе зобов’язання виконувати свої обіцянки, щоб підтвердити правильність вибору та виправдати сподівання виборців.
Вірю в Україну!!!

15241179_1838827316376221_3294232102066134220_n

Звіт Про роботу депутата Волинської обласної ради, Гупала Юрія Володимировича (28-ий виборчий округ, Любомльський р-н.)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер