<

Юний герой: у Борисполі 11-річний хлопчик вночі сам прийшов записуватися до тероборони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:21 | 19.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
665
/ Коментарі відсутні

У Борисполі на Київщині вночі 16-го березня трапилося незвичне порушення комендантської години. Місцевий 11-річний хлопчик прийшов вночі до штабу тероборони, щоб стати одним із захисників міста.

Службовці були вражені прагненням Максима долучитися до їхніх лав. Тому хлопчик отримав не лише екскурсію, а й своє перше завдання – намалювати бійцям малюнок, повідомляє спільнота ТРО “Бориспіль” .

Юного воїна одразу напоїли, нагодували та вручили йому подарунки. Також йому показали побут захисників і навіть дали доторкнутися до автомата.

Максим був дуже засмучений, що не зміг одразу почати служити. Проте з ним обмінялися контактами й записали до списку добровольців.

“Він прийшов воювати! Захищати рідних, землю, місто! Ось він герой! Не те, що здорові лоби, які звалили на Західну Україну”,
– написав доброволець Олексій Ковтун.

Маму хлопчика швидко розшукали та вона приїхала забрати малюка. В дописі попросили, щоб вона не лаяла героя за самовільне залишення будинку. Також пообіцяли після перемоги у війні неодмінно прийти до нього в гості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер