<

Юнацькі команди “Волині” тріумфували в 5 турі ДЮФЛУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 11.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Відбувся 5 тур дитячо-юнацької футбольної ліги України. Він став тріумфальним для команд ДЮФШ «Волинь».

На виїзді у Щасливому команди U-17 і U-15 зустрілися із «Арсеналом» і впевнено виграли. Найстарша команда нашої школи забила по голу у кожному таймі і продовжує йти без очкових втрат у чемпіонаті. Спочатку допоміг забити у власні ворота захисту «Арсеналу» Мосіюк, який сильно прострелив у штрафну. А в другому таймі Гладун розвернувся в оточенні захисників і сильно пробив у верхній кут воріт – 0:2. Це був вже восьмий гол нападника нашої U-17 у сезоні. Ложка дьогтю в бочці меду – велика кількість нереалізованих моментів, адже рахунок мусив би бути непристойним для господарів, – передає клубна прес-служба лучан.

Волинь U-15 дуже впевнено почала матч і домоглася двох пенальті та вилучення у складі суперника. Одинадцятиметрові було реалізовано, а кінцевий рахунок – 1:3 на користь підопічних лучан.

Нарешті оклигала від травм команда U-16. І результат не забарився – сьогодні обіграно вдома київську «Зірку» 2:1. Голи в наших на рахунку Комановського і Соломатіна.

А от найменші «хрестоносці» з U-14 не залишили каменя на камені від візаві, забивши у кожному таймі по два голи. Результат зробили дубль Сизика та голи Герасимука і Миронюка. Особливо відмітимо взяття воріт від Влада Сизика, коли він зловим м’яча на лету після подачі кутового і в дотик увігнав його в дальній кут.

Через тиждень дитячо-юнацькі команди «Волині» зіграють матчі 6 туру. У Луцьку U-17 і U-15 зіграють із «Зіркою», а в Києві U-16 і U-14 змагатимуться із «Атлетом».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер