<

Юнаку на Рівненщині, який пробігся по автомобілю патрульних, дали судимість та 10 тисяч грн штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:49 | 11.04.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

16 січня 2019 року рівненський хлопчина Дмитро вирішив видатися «крутим» перед однолітками або набити підписників в якійсь соціальній мережі і не знайшов нічого кращого для цього, як пробігтися по патрульному авто.

“Особу хлопця було встановлено оперативно. І так само оперативно було внесено відомості до ЄРДР за за ч.1 ст.296 (Хуліганство) ККУ”, – повідомив Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у Фейсбуці.

https://www.facebook.com/Bilosh/videos/10217037653406065/

Слідство і судовий розгляд також не були довгими, адже всі обставини і деталі були встановлені.

5 квітня Рівненський міський суд виніс вирок у цій справі, визнавши юного каскадера винним у вчиненні злочину і призначив покарання у вигляді штрафу 10200 грн.

“Але поряд зі штрафом, Дмитро заробив собі ще судимість, що, скоріш за все, буде мати наслідки для його подальшого життя…”, – йдеться у повідомленні.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції застеріг від таких вчинків, які останнім часом набирають все більшо популярності.

“Я хочу також застерегти всіх інших від необдуманих вчинків для створення таких відео або «пранків», які стають дедалі популярніші. Завжди пам’ятайте про ціну, яку можна заплатити. Воно того не варте…”, – додав Білошицький.




один коментар
  1. А наріку, який вчора факі двома руками показував (неодноразово і впритул до авто поліцейських), коли вони писали папери по розмитненому авто , – нічого не дали ? Біля Нова Пошта № 5. Але, взагалом,- дякую поліції за роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер