<

Ймовірного спільника луцького терориста у Харкові відпустили під заставу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:23 | 28.07.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Житель Харкова, якого 21-го липня затримали за підозрою у незаконному поводженні зі зброєю, вийшов з-під варти 27-го липня під заставу в сумі 175 тисяч гривень.

Цю інформацію підтвердив Суспільному його адвокат Андрій Костяний. За його даними, заставу внесли родичі підозрюваного.

В день затримання глава МВС Арсен Аваков назвав затриманого у Харкові “товаришем, який мав ділові контакти” з Максимом Кривошем, підозрюваним у захопленні заручників в Луцьку. Підозрюваний харків’янин причетність до луцьких подій відкидає.

Підозру харків’янину оголосили за однією статтею — незаконне поводження зі зброєю. Він визнав провину тільки у зберіганні зброї.

Нагадаємо, у вівторок вранці, 21 липня, надійшло повідомлення про те, що у центрі Луцька невідомий захопив автобус із заручниками, при собі має вибухівку та зброю. Пізніше стало відомо, терорист захопив автобус «Берестечко – Краснилівка», який рухався через Ковель до Луцька на Мар’янівку, зв’язок з водієм автобуса зник після 9 години ранку.

Максим Кривош тримав заручників весь день. Спочатку після переговорів з правоохоронцями від відпустив трьох людей – вагітну жінку, жінку старшого віку та хлопця-підлітка.

Зрештою, майже о десятій годині вечора вдалося звільнити всіх 13 пасажирів автобуса.

Міністр МВС України Арсен Аваков на брифінгу після затримання повідомив, що Максим Кривош мав спільників. Одного з них затримали у Харкові.

Сам же Максим Кривош під час суду зауважив, що у нього немає спільників. Наголосив, що може пройти детектор брехні для підтвердження цієї інформації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа