<

«Їдь у свій Бахмут»: у Буковелі відпочивальник ображав військового, який проходив реабілітацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:17 | 3.04.2023 / Новини / , /
Перегляди
524
/ коментарі 2

Відпочивальник «наїхав» на бойового медика, що проходить реабілітацію. Захисник України приїхав на терапію з Бахмута – найгарячішої точки нашого фронту.

Як пише УНІАН, відео миттєво розлетілися в мережі. На одному з них відпочивальник у білому халаті каже військовому: «Їдь у свій Бахмут, чому ти тут сидиш?»

Чоловік також назвав захисника України «лошарою» і «провокатором». Сам боєць розповів, що його не вперше ображають. Також уточнив, що на психологічну реабілітацію у Буковель його відправила держава.

Але на цьому скандал не закінчився: дружина відпочивальника, який ображав медика, вирішила заступитися за чоловіка. Каже, що конфлікт почався «через російську мову», з приводу якої військовий і нібито зробив зауваження.

«Він почав говорити, якою мовою нам потрібно розмовляти. Він почав говорити, що нам потрібно їхати в росію», – озвучила дівчина свою версію.

Вона стверджує, що військовий сам провокував її чоловіка і нібито просто «включив камеру в потрібний момент», «у вигідний для нього».

Згодом чоловік, який конфліктував з бойовим медиком в Буковелі, вибачився і перед ним, і перед ЗСУ.




коментарів: 2
  1. Ви бачили його бабу? Його неадекватність частково зрозуміла, бо жити з такою подобою жінки – це виносить і нерви і залишки сєпарських мізків.
    Здоров’я медику і шана за стальне терпіння! Я б так не протримався

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок