<

«Євробляхарі» заблокували трасу біля Луцька

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 20.11.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У селі Княгининок, що поблизу обласного центру Волині, власники автомобілів на єврономерах частково перекрили трасу Луцьк-Ковель, вимагаючи накласти вето на закони №8487 і №8488, відправити їх на доопрацювання та внести правки від активістів.

Протест розпочали о 10.00 в рамках Всеукраїнської акції непокори, пишуть Під прицілом та Волинські новини.

Так, водії частково перекрили трасу Ковель-Луцьк – поставили кілька автомобілів на смугах руху перед переходами. Такі заходи ускладнили рух, утворюються затори.

В такий спосіб протестувальники вимагають, аби відмінили законопроекти №8487 та №8488, які були прийняті без урахування вимог громадськості, зокрема про відміну коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу.

За станом на 10.10 активісти з плакатами в руках почали ходити пішохідним переходом, перешкоджаючи руху транспорту, пропускають лише авто, в яких є діти.

Голова Волинського осередку ГО «Авто Євро Сила» Рустам Ельмурадов каже, що акція безстрокова, люди готові протестувати кілька днів.

Автомобілі обіцяють пропускати кожні 5 хвилин.

Зазначимо, що представники ГО «Автомайдан Волині» відмовились брати участь в блокуванні доріг Волині через те, що створить незручності для водіїв, тож у проесті беруть участь представники Волинського осередку ГО «Авто Євро Сила».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер