<

Євробачення-2023: оголосили ведучих та коментаторів у Ліверпулі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:06 | 22.02.2023 / Новини / /
Перегляди
286
/ Коментарі відсутні

22-го лютого організатори Пісенного конкурсу Євробачення оголосили ведучих та коментаторів цьогорічного шоу. Ними стали українці Юлія Саніна і Тімур Мірошниченко, а також британці Ханна Веддінгхем, Аліша Діксон, Грем Нортон, Мел Ґедройць, Райлан, Скотт Міллз, Сем Квек та Клер Суїні.

Про це повідомляє Суспільне.

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна стане однією з чотирьох ведучих гранд-фіналу Євробачення-2023, що відбудеться на арені Liverpool в суботу, 13 травня. Разом з легендою Євробачення у Великій Британії Гремом Нортоном, всесвітньо відомою британською актрисою та виконавицею Ханною Веддінгхем і зірковою телеведучою, співачкою Алішею Діксон вони проведуть 67-й Пісенний конкурс Євробачення-2023 перед 160-мільйонною аудиторією з усього світу.

Юлія Саніна — одна з “тріо музичних суперзірок”, які вестимуть також півфінали Євробачення-2023. Українська співачка доєднається до британок Ханни Веддінгхем та Аліші Діксон, і разом вони вестимуть два півфінали конкурсу, 9 та 11 травня.

Для мене велика честь вести Євробачення-2023. Цього року ми станемо свідками унікального шоу, яке Україна розділить із Британією. Мені водночас бентежно і радісно бути частиною Євробачення цьогоріч. Я впевнена, що, навіть під час війни ми продемонструємо свою прекрасну культуру на найвищому рівні”, — поділилася Юлія Саніна.

Незмінний ведучий Нацвідборів Євробачення та коментатор конкурсу Євробачення в Україні Тімур Мірошниченко стане кореспондентом цьогорічного шоу в Ліверпулі. Він з’являтиметься у відеовставках під час прямих ефірів, а також мовитиме прямо з епіцентру подій, української коментаторської кабіни на арені Liverpool.

“Я вже майже двадцять років є частиною української родини Євробачення, і це завжди незвичайно особлива подія, яка усіх нас об’єднує музикою. Я радий бути коментаторським голосом України з Ліверпуля, знайомити нових та існуючих шанувальників Євробачення з усіма подіями прямо з Арени та, безсумнівно, деякими ексклюзивами із залаштунків!”, — розповідає Тімур Мірошниченко.

На додачу, він разом зі своєю ліверпульською колегою Сем Квек стануть ведучими прямої трансляції урочистої Церемонії відкриття Євробачення-2023 на офіційному ютуб-каналі пісенного конкурсу.

“Містер Євробачення” Грем Нортон, а також акторка й комікеса Мел Ґедройць. В той час як коментаторами перших в історії прямих трансляцій півфіналів конкурсу Євробачення на BBC One та BBC iPlayer стануть радіодіджеї Скотт Міллз і Райлан. Трансляцію на BBC Radio Merseyside вестиме спеціальна команда коментаторів, включно з Клер Суїні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер