<

Єпископ православної церкви у Києві побив жінку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:09 | 30.10.2021 / Новини / , , /
Перегляди
1080
/ коментарі 4

У Києві жінка заявила, що її побив сусід, який виявився єпископом ПЦУ. Конфлікт стався через пса постраждалої жінки.

Як розповіла Іванна Бережна, сусід-єпископ бив її та обзивав нецензурними словами. Після побиття її руки були в синцях, болів живіт та грудна клітка, – повідомляють Факти.

«Я навіть не встигла йому відповісти. Навіть рефлекторно здачу не змогла дати. Так була налякана. Все сталося несподівано», – розповіла Іванна.

За її словами, конфлікт виник через її собаку того-тер’єра. Спочатку сусіди о 12-й ночі дзвонили, стукали у двері та погрожували заспокоїти собаку, хоча вона тоді, зі слів жінки, не гавкала. Двері тоді не відчинили, а за кілька днів власниця собаки зустріла сусідку у дворі і попросила більше не турбувати їх уночі.

Після цього Іванна збиралася повертатися додому, але раптово з хати вилетів розлючений сусід.

«Єпископ Адріан Православної церкви України почав мене бити. Ми дуже боїмося жити з такою людиною, яка не контролює свою агресію. Він не вибачався», – додала постраждала. Вона сказала, що коли намагалася дістати телефон, щоб зняти агресивного священника, той викинув його в клумбу.

Після цього священнослужитель побився з чоловіком Іванни. Конфлікт стався, коли подружжя хотіло отримати відео з камер спостереження. Тут спалахнув ще один конфлікт. На цей раз через те, що сусіди-собачники розмовляють російською мовою.

«Він заявив, що ми сепаратисти, тому що ми говоримо російською мовою», – сказала Іванна.

На відео видно, як священник говорить сусіду, коли той прийшов до нього: «Засланий? Сепаратист? Мені СБУ викликати?»




коментарів: 4
  1. не люблю собак… в дитинстві двома поверхами нижче жив ердельтер’єр з сусідкою то той гавкіт серед ночі піднімав увесь під’їзд

  2. А от єпископи УПЦ всі пухнасті, біленькі, ну просто ангелочки. Як приємно споглядати, коли човпуть один одного стадо баранів. От тільки мала-малость: це стадо треба зіштовхнути між собою. А далі- “Поділяй і володарюй”, так кажу, шановна редакція?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа