<

Яценюк хоче побачити закон, який півроку пише Демчишин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 20.05.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк вимагає від міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина невідкладно погодити і внести до парламенту проект закону, який приводить до європейських стандартів процедуру підключення до електричних мереж і демонополізує цей ринок.

Про це глава уряду заявив на засіданні Кабміну в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Півроку тому я дав доручення профільному міністру і Національній комісії з регулювання енергетики вирішити це питання. За півроку енергетичні компанії знову заробили цілу купу грошей, тому що вони монопольно володіють правом підключення і мають монопольні завищені тарифи. Це питання не зрушилося на жоден крок. Це неприпустимо”, – заявив він.

Яценюк зазначив, що сьогодні вранці з’явився проект закону, який регулює це питання, хоча “повинен був з’явитися півроку тому”, однак ще не погоджений профільним парламентським комітетом.

“Вимагаю від міністра енергетики невідкладно погодити і внести до парламенту проект закону, який спрощує і приводить до європейських стандартів процедуру підключення до електричних мереж, і демонополізувати цей ринок», – заявив глава уряду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер