<

Яценюк доручив МВС перевірити всіх переселенців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:54 | 19.08.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Прем’єр підозрює, що реальних біженців значно менше.

Прем’єр Арсеній Яценюк перейнявся великою кількістю офіційно зареєстрованих переселенців. Він підозрює, що реальне їхнє число значно менше. Про це повідомляє Lb.ua.

На засіданні Кабміну прем’єр запропонував МВС порівняти фактичне місце проживання переселенців з тим, що зазначене в документах на одержання соцвиплат. Яценюк підозрює, що деякі громадяни продовжують жити на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, але їздять отримувати виплати в Україні.

“Нам треба конкретно розібратися у кількості тимчасово переміщених осіб, які офіційно зареєстровані і які реально потребують допомоги, і щодо тих, які використовують державну допомогу не за призначенням”, – заявив Яценюк.

Кількість офіційно зареєстрованих тимчасово переміщених осіб перевищила 1,4 млн осіб. За даними прем’єра, це не відповідає реальній кількості переселенців, котрі проживають на території України.

За даними Мінсоцполітики, обласні підрозділи соціального захисту населення, а також Київська міська державна адміністрація взяли на облік 1 млн 428 тис. переселенців з Донбасу та Криму. Такий показник є дев’ятим у світі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер