<

Яценюк дав три місяці на реформи новому главі фіскальної служби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:25 | 6.05.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Кабміні представили нового голову Державної фіскальної служби Романа Насирова.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк дав новому керівництву Державної фіскальної служби (ДФС) три місяці на впровадження реальних змін у відомстві. Про це повідомила міністр фінансів України Наталія Яресько на брифінгу у вівторок, 5 травня, – пише Корреспондент.

За її словами, за ці три місяці новопризначений голова фіскальної служби Роман Насиров та його заступники Костянтин Лікарчук і Сергій Білан повинні забезпечити порядок у роботі фіскальних органів і зменшити корупцію в них.

“Друге – змінити всю вертикаль керівництва на рівні областей і районів. Третє – збільшити надходження податків за рахунок детінізації економіки та боротьби з “податковими ямами”, четверте – збільшити надходження до бюджету від митниці за рахунок боротьби з контрабандою”, – сказала Яресько.

Міністр також повідомила, що Податкову міліцію куруватиме Білан, який до цього довго працював у Службі безпеки України у напрямку боротьби з контрабандою. Роботу митниці в ранзі заступника глави фіскальної служби контролюватиме партнер юрфірми “Авеллум Партнерс” Лікарчук.

У свою чергу Насиров сподівається на впровадження податкової реформи за 3-4 місяці.

“За ці 3 місяці ми дійсно повинні відновити довіру до ДФС … Як новий голова я хочу дати обіцянку, що буду робити все, щоб виправдати покладені на мене очікування. У мене є тактика і стратегія, як зробити, як ввести ці необхідні зміни для ДФС , як поліпшити її роботу, як зробити фіскальну службу дійсно сервісною службою, як поліпшити адміністрування податків, як зробити для всіх платників податків однакові умови”, – заявив Насиров.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця