<

Лідер “Правого сектору” Дмитро Ярош вимагає ухвалення закону про ДУК

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:30 | 30.04.2015 / Новини / , /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Радник начальника Генштабу України і лідер Правого сектора Дмитро Ярош вимагає прийняття Верховною Радою закону про ДУК. 

“Минула важка доба. Кремлівську провокацію, з метою зіштовхнути армійців і добровольців ДУК ПС, вдалося нейтралізувати. І слава Богу! Братовбивства допускати не можна…”, – написав Дмитро на сторінці у фейсбук

Єдиним прийнятним варіантом для нас, особливо після відвертих провокацій владних агентів Московської імперії, є прийняття Верховною Радою Закону про Добровольчий Український Корпус (Про що, до речі, вже були домовленості). Всі інші варіанти – це ігрища ворогів України, з метою знищити добровольчий рух та відкрити шлях для чергового наступу російсько-терористичних військ і втрати державності.

Тому, будь-які крики про “непідконтрольність” ДУК ПС, є нічим іншим як бажанням придворних лизоблюдів із Банкової і ворогів нашого народу видати праведне за грішне.

Ще раз підкреслюю:
– Добровольчий Український Корпус буде вести боротьбу за відновлення територіальної цілісності Держави Україна до її переможного завершення.
– Добровольчий Український Корпус не складе зброї і будь-які спроби ворогів здійснити мрію кремлівського карлика Путіна, зруйнувавши добровольчий рух, буде натикатися на тотальний опір і каратися по всій строгості законів військового часу.
– Для нас всі Воїни, які воюють на фронті проти російсько-терористичних військ є Братами по зброї, без різниці, до яких з’єднань, частин і підрозділів вони належать.

Зараз частини і підрозділи ДУК ПС діють згідно планів свого командування. Ми не виключаємо, що незважаючи на завірення вищих посадових осіб, можливі й подальші провокативні дії стосовно новітньої Запорізької Січі, тому тримаємо порох сухим.

Закликаємо всіх патріотичні сили максимально посилити тиск на Петра Порошенка і Верховну Раду, щоб домогтися якнайшвидшого прийняття Закону про Добровольчий Український Корпус!

ДУК – це Добровольчий Український Корпус “Правого сектора” (ДУК) є добровільним мілітарним об’єднанням громадян України, українців з-за кордону та громадян інших держав, які висловили бажання брати участь в збройній боротьбі українського народу, створений з метою захисту територіальної цілісності та національної незалежності України.

ДУК є волевиявленням українського народу і діє згідно статті 65 Конституції України («Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов’язком громадян України») та існує до остаточного відновлення конституційного ладу та дії законів України на всіх окупованих територіях України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер