<

Ярош призначений радником Головнокомандувача ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:36 | 6.04.2015 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Лідер Правого сектора обіцяє інтеграцію добровольчих батальйонів в українську армію.

Депутат Верховної Ради, лідер Правого сектора Дмитро Ярош призначений радником Головнокомандувача Збройних сил України. Про це йдеться в повідомленні Українського кризового медіа-центру, передає УНН.

“Начальник Генерального штабу Віктор Муженко і провідник Добровольчого Українського Корпусу домовилися про призначення Дмитра Яроша радником Головнокомандувача ЗСУ. Також визначено формат співпраці ДУК зі Збройними Силами України. Про це Муженко і Ярош домовилися вчора під час зустрічі в Генеральному штабі ЗСУ”, – йдеться в повідомленні медіа-центру.

Чинним головнокомандувачем Збройних сил України є начальник Генштабу Віктор Муженко.

За словами Муженка, бійці ДУК у багатьох боях гідно проявили себе, їхній досвід і знання будуть працювати на розвиток усіх Збройних Сил.

Ярош у свою чергу підкреслив, що єдність є ключовою умовою подальшої успішної боротьби і висловив готовність вибудовувати взаємодію та інтеграцію добровольчих батальйонів в ЗСУ.

“Ми будемо шукати також законодавчого відображення цих реалій ведення війни, в тому числі і для побудови соціального захисту таких бійців і їхніх родин. Українці повинні мати впевненість у своїй армії, довіру до її керівництва і відчуття готовності Збройних Сил в будь-який момент захистити нашу незалежність і вільний вибір нашого народу”, – зазначив нардеп.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця