<

Ярмоленко підписав з “Динамо” новий 5-річний контракт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:24 | 16.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Андрій Ярмоленко прокоментував новий контракт із Динамо.

Про це пише офіційний сайт ФК Динамо (Київ).

Після оформлення нового договору лідер “біло-синіх” дав відповіді на наступні питання офіційного клубного сайту:

– Київське “Динамо” – це навіть більше, ніж рідний клуб для мене, – сказав Ярмоленко після знакової як для самого гравця, так і для клубу події. – Тут я отримав все, що необхідно для мого розвитку як професійного футболіста. Тут я виріс у гравця національної збірної, що є мрією будь-якого спортсмена. Тут я домігся того, до чого прагнув багато років, – став чемпіоном України, та і взагалі виграв усі національні трофеї. “Динамо” – це моя сім’я, і я дуже радий, що залишуся з нею.

– А як же тепер бути з вашим бажанням випробувати себе в сильному закордонному чемпіонаті, про що ви не раз говорили?

– А я як і раніше хочу спробувати свої сили в якомусь з топ-чемпіонатів у складі одного з найсильніших європейських клубів. Знаю, що якщо в “Динамо” будуть надходити по-справжньому серйозні пропозиції, то ми знайдемо варіант, який влаштує всі сторони. Не приховую, я дійсно хочу, щоб клуб отримав за мою підготовку гідну компенсацію. Я міг би зовсім скоро піти безкоштовно, але порахував, що з мого боку це буде неправильно.

– А чи немає побоювання, що тепер нехай, може бути, навіть десь на рівні підсвідомості ви будете не настільки мотивовані, як раніше?

– Повірте: це – не мій випадок. Я ж вважаю себе професіоналом, тому збираюся і далі на сто відсотків віддаватися своїй роботі, виконувати умови нового контракту і робити все, щоб принести користь “Динамо” і збірній.

У мене, як і раніше, величезна мотивація. Я хочу рости і розвиватися, і впевнений, що в “Динамо” для цього створені всі необхідні умови.

“Динамо” ставить перед собою високі цілі не тільки на внутрішній, але і на міжнародній арені. Мені це імпонує, в такій команді цікаво виступати. Вважаю, що наш клуб на правильному шляху, ми разом робимо дуже гарну справу. Так, поряд з успіхами трапляються і невдачі, але в наших силах це виправити, піднятися на новий рівень. І я готовий робити все від мене залежне, щоб допомогти “Динамо” в цьому.

– Багато гравців нашого клубу – як минулого, так і сьогодення – з особливим пієтетом говорять про динамівську емблему, про динамівську футболку, про динамівську сім’ю…

– Я теж в цьому ряду, можете не сумніватися. Вважаю себе стовідсотковим динамівцем! Я не просто граю в цій команді, я в повному розумінні цих слів захищаю честь “Динамо” і ставлюся до нашого колективу як до другої сім’ї, зустрічаючи до себе точно таке ж ставлення. Тому продовжую віддавати всі сили заради того, щоб принести максимальну користь клубу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер