<

Яременко йде з посади голови міжнародного комітету ВР через секс-скандал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:19 | 1.11.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Голова парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко написав заяву про складення повноважень на тлі секс-скандалу навколо його особи.

Про це пише Європейська правда з посиланням на фейсбук-сторінку депутата.

“З метою порятунку українського парламентаризму від мене, а української журналістики в особі сайту “Букви” від статтей 163 і 182 Кримінального кодексу України, і з огляду на дрібний політичний шантаж трьох фракцій парламенту, я написав заяву про складення повноважень голови комітету” – написав Яременко.

Фотокопію заяви він пообіцяв представити пізніше.

При цьому Яременко уточнив, що передасть заяву голові Верховної ради “лише коли і якщо рішення про мою відставку прийме фракція партії Слуга народу”.

Нагадаємо, 30-го жовтня журналісти сфотографували у Верховній Раді, як Яременко, під час роботи в сесійній залі, домовляється в мережі знайомств про зустріч за гроші.

Яременко написав у фейсбуці, що листування сфабриковане спеціально для журналістів: 

“Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли “журналісти” підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане “листування”.

Згодом він видалив запис на сторінці у фейсбуці і попросив вибачення у всіх, кому створив проблеми своїм вчинком:

“від дружини і дітей до фракції і президента”.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер