<

Японський мільярдер збирає команду з 8 людей для польоту навколо Місяця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:15 | 4.03.2021 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Японський мільярдер Юсаку Маедзава оголосив про набір команди із 8 людей для подорожі навколо Місяця у 2023 році.

Про це пише ВВС.

Маедзава заявив, що хоче, щоб до подорожі приєдналися люди різного походження. Мільярдер зазначив, що люди, які пройдуть відбір, летітимуть безплатно: «Я викупив усі місця, тому це буде приватна поїздка».

Маедзава сказав, що кандидати мають відповідати наступним критеріям: розвивати будь-яку діяльність, в якій вони беруть участь, допомагати іншим людям та суспільству, а також бути готовими підтримувати інших членів екіпажу, які поділяють схожі прагнення. 

Місія під назвою DearMoon відбудеться на кораблі SpaceX Ілона Маска. Ця подорож має бути першим польотом людини до Місяця з 1972 року.

Уже не перша «космічна» ініціатива мільярдера

У 2018 році саме Маедзаву оголосили як першого пасажира, що здійснить приватну подорож навколо Місяця. Діяльність мільярдера пов’язана зі світом моди та творами мистецтва. Раніше він хотів запропонувати спільний політ на Місяць митцям, однак тепер змінив свою думку.

Крім того, минулого року він намагався знайти партнерку, яка погодилася б полетіти із ним навколо супутника Землі, але відмовився і від цієї ідеї. Тоді у конкурсі могли брати участь самотні дівчата віком від 20 років, які зацікавлені у польоті в космос та можуть долучитися до підготовки перед польотом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа