<

Яким буде 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:44 | 25.12.2017 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Новий 2018 рік для усіх знаків зодіаку буде успішним і відносно спокійним, переконують більшість астрологів. Вони зазначають, що усім нам необхідно діяти рішуче і не боятися зробити новий крок на шляху до успіху, вдумливо розподіляти фінанси, а також стежити за своїм здоров’ям.

Про це йдеться у черговому номері газети «БУГ» від 23 грудня.

Овен

Овни отримають чимало: грошову стабільність, гарну роботу, успіх у суспільному та приватному житті, творчий політ і гідний відпочинок.

Телець

Вам слід все встигнути: виявити турботу до близьких, повоювати з несправедливістю, відреагувати на нові пропозиції як в роботі, так і на особистому фронті.

Близнюки

Жінкам цього знаку рік готує безліч цікавих зустрічей і нових перспективних знайомств, чоловікам – варто чекати на вигідні партнерські пропозиції і кар’єрний ріст.

Рак

Раків чекають нові перспективи і зміна інтересів, а також довгоочікуваний прибуток, що може обернутися серйозними витратами. Однак, в родині – стабільність та спокій. Здоров’я не підведе.

Лев

Чоловікам варто всерйоз зайнятися своїм хобі, бо воно може стати джерелом доходів. Жінкам зірки пророкують підвищення на посаді.

Діва

Нарешті будуть оцінені всі ваші багаторічні старання і працьовитість, які гідно винагородять. Постарайтеся покращити стан свого здоров’я.

Терези

Практично у всіх сферах на вас чекають зміни, але тільки від вас залежить, чи будуть вони на краще. Докладайте зусилля і самі скеровуйте свою Долю в потрібне русло.

Скорпіон

Жінкам чимале задоволення принесе активне спілкування з друзями, навчання та заняття творчістю, а чоловіки у 2018 році можуть сподіватися на цікаві поїздки, знайомства і нові витки в розвитку кар’єри.

Стрілець

Буде багато змін у різних сферах життя: відчуєте силу внутрішньої енергії, яка чоловікам допоможе звернути гори, а жінкам – взятися за давні справи, для яких досі не вистачало часу.

Козеріг

Не бійтеся труднощів з фінансами. Зміни в сфері діяльності допоможуть вирішити й інші питання. Остерігайтеся обману й не тільки від чужих людей. Здоров’я не підведе.

Водолій

Прислухайтеся до власної інтуїції і не бійтеся авантюрних ідей. Звичайне захоплення може принести значний прибуток. Ви легко вразите своїми ідеями оточуючих, і до вас потягнуться люди.

Риби

Доведеться серйозно напружитися, щоб досягнути успіхів. Відстоюйте свою думку в колективі, вдосконалюйте майстерність в роботі і результати вас порадують.

За матеріалами сайту «РБК-Україна»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа