<

Якщо влада не почує шахтарів, то побачить їх на вулицях Києва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:42 | 9.01.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Відбулась робоча нарада ДП “Львіввугілля”.

Народний депутат України Ігор Гузь продовжує закликати мітингарів їхати на Київ. Натомість, голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Петрович Турчин сказав: “Поїздка 2-3 автобусами буде подібна укусу комара. Варто дати шанс губернаторам, депутатам. І тільки у разі відсутності результату – розпочинати мирну акцію протесту, як це було у 90-х!”

На нараді зауважили й той факт, що вугілля Львісько-Волинського басейну у півтора рази калорійніше від того, що добувають в ПАР. Окрім зауважили, що у закупках бере участь компанія, що належить Ринату Ахметову. Тобто – він напряму зацікавлений у дестабілізації ситуації у галузі.

Профспілки гірників вимагають перегляду вартості нашого чорного золота, вважаючи 870 гривень відвертим знущанням. Оптимальною та адекватною ціною називають 1300 гривень.

В бюджеті на розвиток галузі закладено на 20% менше, аніж у минулому. 15 лютого заплановано перегляд бюджету. Гірники закликали виконавчу та міську владу до активного відстоювання спільної проблеми – збереження та прогрес шахт. Мало писати листи – треба їхати до Києва! Навряд чи про те, що відбулось сьогодні, знатимуть у столиці.

В результаті, якщо у бюджеті не буде ніяких змін, мирній акції протесту – бути!

бддерп01
бддерп02
бддерп03
бддерп04
бддерп05
бддерп07




один коментар
  1. Доброго дня вам люди.Ви розумієте що це є цільоспрамовано від Сапожнікова і від навіть не генерального деректора,а від деректора Онопрієнка в так далі,бо про обговорені,як жити шатам на далі вияснили,що для роботи шахти 1 треба 15 мільйонів гривень,а на 9 шахту ще декілька десяткмільйонів,так от вирішенням Сапожнікова разом з деректорами ну і з Генералом обєднання.ТАКИХ КОШТІВ ДЕРЖАВА НЕ ДАСТЬ,так що реальніше отримати кошти на закриття шахт,так от ШАХТАРІ нас держава незабуде но і незгадає!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер