<

Які колготки обрати: тренди весни 2019

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:17 | 24.03.2019 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Навесні колготки стають важливою частиною гардеробу дівчат.

Щоб скласти для себе класний образ для будь-якого випадку життя, дізнайтесь, які колготки в тренді і оберіть ті самі, від вигляду яких вам захочеться скоріше красиво одягнутися і відправитися на відповідний захід.

Підбірку трендів пише канал Україна.

№ 1 Колготки полька-дот

Це стильний і елегантний принт, який ви легко зможете комбінувати практично з будь-якими сукнями та спідницями. Вже багато сезонів горошок залишається в тренді, тому що так полюбився модницям і став дуже універсальним. Колготки в дрібний горошок можна одягати навіть в офіс.

№ 2 Яскраві кольори

Експериментуйте з поєднанням яскравих колгот та одягу. Це додасть вашому образу свіжості, яскравості і захопить оточуючих. Найголовніше, щоб кольори підходили один до одного. Одяг та взуття не може бути однакового з колготами кольору.

№ 3 Колготки з енімал-принтом

Тренд на анималістичний принт поширився не лише на вехрній одяг, джинси, блузки та спідниці, а перейшов на колготки. Ви можете поєднувати такі колготки з однотонним верхом, додавши сумочку в колір своєму пальто. Вони будуть чудово на вас виглядати якщо у вас довгі ніжки.

№ 4 Колготки люрекс

Це розкішні колготки для відвідування заходу, походу в театр або кіно. Вам сподобаються ці колготки в поєднанні з укороченими платтями, адже довгі сукні приховають весь шарм.

№ 5 Колготки з лініями

Такий принт розбавить ваші офісні будні. Поєднуючи зі спідницею і піджаком або блузкою, ви створюєте стильний і лаконічний образ. Дрібні лінії принта додають грайливості, але зберігають простоту образу. Одягаючи такі колготки, віддавайте перевагу більш однотонної одязі без принта.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер