<

Як збірна України готується до Євро-2016

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:52 | 25.05.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

25-го травня робочий день для «синьо-жовтих» розпочався рано.

Вже о 8:30 команда була на пляжі, але не для відпочинку, а для роботи. Збір, хоч і відновлювальний, але проводиться у рамках підготовки до Євро, тому надто розслаблятися не можна. Тренерський штаб у повному складі зустрів гравців на піщаному узбережжі, але заняття проводив лише тренер з фізичної підготовки Віталій Шпанюк. Для початку футболісти, яким склали компанію деякі члени технічного штабу збірної, здійснили крос пляжем, повідомляє видання 1927.kiev.ua

Після цього пан Шпанюк запропонував кандидатам на поїздку до Франції комплекс вправ, направлений на відновлення функцій м‘язової системи та зв‘язкового апарату суглобів. Попри наукове звучання, вправи мали ігровий характер. Скажімо, гравцям необхідно було віддавати м’яч один одному лише головою, утримувати м’яч спинами без використання рук або робити те ж саме головою, знову ж таки не допомагаючи собі рукою. Також футболісти на швидкості обмінювалися м’ячами, а на закінчення було влаштовано бігову естафету з передаванням м’яча партнеру через увесь майданчик. Всі гравці були поділені на групи, отож змагання було цікавим і динамічним, хлопці виконували вправи з гарним настроєм та бажанням.

Здійснивши на завершення заняття по 10 віджимань, збірники із задоволенням занурили ноги у прохолодну воду Середземномор’я, а дехто не відмовив собі у задоволенні скупатися.

Тепер можна трохи відпочити з сім’ями, але ввечері – знову тренування, підготовка до Євро триває!

DSC_0138
DSC_0134
DSC_0121
DSC_0118
DSC_0087
DSC_0072




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер