<

Як волинські нардепи голосувати за «безвізові» закони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 10.11.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

З п’яти волинських народних депутатів лише Сергій Мартиняк двічі не голосував за два “безвізові” закони.

Як відомо, 10 листопада Верховна Рада ухвалила два закони з “безвізового” пакету, прийняття якого відкриває Україні шлях до безвізового режиму з країнами ЄС, – повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

Йдеться про закони, які дозволяютьє арешт майна, яке може бути доказом злочину, або якщо воно отримане злочинним шляхом; та щодо вдосконалення інституту спецконфіскації для корупціонерів.

За перший закон проголосували всі волинські нардепи, крім Мартиняка. У звіті на сайті Ради навпроти його прізвища стоїть позначка “Не голосував”.

За другий закон не голосували Степан Івахів і Сергій Мартиняк. Ігор Гузь, Ігор Лапін та Юрій Савчук цей документи підтримали.




один коментар
  1. Який безвізовий режим?До чого воно? щоб черги з ітак кілометрових стали десятикілометрові? Що б кожне кому нехотя туда сунулось? Щоб стояти не сутки а вже троє суток в черзі? Та воно взагалі не потрібно!!!! Якщо людина захоче то і візу зробить,зараз проблем взагалі з цим немає!
    Я проти НІ Я Ктегорично проти цього непотрібного закону! Це тільки погіршить ситуацію на українсько-польських кордонах! А депутати що голосують за цей закон то їм що? вони як і їздили в лексусах так і далі їздитимуть та протиратимуть штани! Вони не знають і не знатимуть що таке 12 годин зимою або в спеку стояти в черзі пункта пропуску!А якщо хтось і поїде то звичайно є така цікава штука як лівак!через який і стоять “прості смертні” не одну годину! Ось так приблизно і є…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер