<

Як українцям заробляти на імпорті авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:13 | 3.09.2021 / Новини / /
Перегляди
505
/ коментарі 4

Інтерес українців до вживаних авто з-за кордону зростає. У липні 2021 року зафіксовано рекорд: таких машин привезли понад 58 тисяч. Ринок зростає, конкурувати стає складніше. Необхідно шукати нові підходи.

До вашої уваги – поради експертів компанії WEST AUTO HUB, як почати власний автобізнес чи покращити нинішній, передають Волинські новини.

У сучасних умовах торгівля автомобілями з пробігом – це вже не просто «купи дешевше – продай дорожче». Особливо, коли йдеться про імпортні авто з Європи. На довгому шляху від купівлі за кордоном до продажу авто в Україні доводиться вирішувати багато проблем.

Експерти визначили основні та знайшли рішення. Зібрані поради дозволять вести цю справу краще: швидше, дешевше, з меншими ризиками та з вищим рівнем сервісу. А значить – бути кращими за інших та заробляти більше.

ПІДБІР АВТО ЗА КОРДОНОМ

Усе розпочинається з вибору транспортного засобу. Потрібно знайти якісне, перевірене, технічно справне авто за найвигіднішою ціною. Очевидно, що шанси зробити це на загальнодоступних ресурсах менші, ніж на спеціалізованих майданчиках.

Купити авто у перевіреному автохаусі можна за допомогою сайту wah.ua. Ексклюзивні пропозиції від перевірених європейських автодилерів з’являються там двічі на тиждень. У WEST AUTO HUB є й інші перевірені роками співпраці автохауси, автодилери та лізингові компанії, де продають недоступні загалу авто. Партнери компанії регулярно отримують сповіщення про нові надходження за вигідними цінами.

У разі потреби автомобіль на місці оглянуть спеціалісти. Не потрібно нікуди їхати – WAH співпрацює із багатьма офіційними сервісами перевірки авто, зокрема DEKRA, TUV, CARVAGO.

Всім своїм партнерам компанія WEST AUTO HUB також надає безкоштовний доступ до майже 40 різних автомобільних аукціонів – у тому числі популярних AUTO1, AutoBID, BCA та інших.

Команда WAH вільно розмовляє англійською та німецькою мовами. Це дозволяє проводити переговори, оперативно уточнювати інформацію по авто, процесу купівлі та домовлятися про найкращу ціну. Такі послуги надають безоплатно.

КУПІВЛЯ АВТО

Після того, як ви обрали авто – потрібно укласти договір купівлі-продажу та оплатити товар. Із цим можуть виникати проблеми:

• за кордон готівкою можна перевозити не більше 10 тисяч євро на одну особу;

• багато європейських продавців не хочуть приймати готівку;

• переказати кошти за кордон складно через необхідність здійснення валютних операцій;

• часто продавці відмовляються продавати транспортні засоби українцям та оформлювати експорт в Україну.

Спеціалісти WEST AUTO HUB допоможуть оплатити купівлю безготівково, залагодять всі формальності, гарантовано викуплять транспортний засіб у будь-якій країні світу та забезпечать юридичний супровід.

У разі, якщо потрібно повернути ПДВ після експорту авто, організують переказ коштів на банківський рахунок. Це заощадить час та кошти.

ЕКСПОРТ

Незалежно від країни, у якій придбали авто, команда WEST AUTO HUB підготує «під ключ» усі документи, необхідні для експорту. У тому числі надасть сертифікат EUR.1 – документ, що підтверджує європейське походження товару. Відповідно до угоди про асоціацію з Європейським Союзом, це дозволить застосувати знижену ставку мита, а отже – додатково зекономити.

ДОСТАВКА

Привезти авто з-за кордону вигідніше автовозом. По-перше, це збереже час: не потрібно їхати за машиною особисто та стояти в черзі на кордоні. По-друге, це вигідно: привезти 7 легковиків за раз дешевше, ніж їхати за кожним окремо.

Знайти попутний транспорт та водія зручно через систему webex24. Інколи є потреба об’єднати придбані авто під кордоном, та ввезти в Україну однією партією. WEST AUTO HUB пропонує своїм партнерам паркувальні майданчики недалеко від пунктів пропуску Медика – Шегині та Дорогуськ – Ягодин. Згодом усі придбані авто «замитнять» і одразу привезуть на внутрішній митний термінал для швидкого оформлення.

Перевізник – це надійно. Можна укласти договір, який юридично захищатиме від непередбачуваних ситуацій та гарантуватиме терміни і вартість доставки. Усі машини на автовозі будуть застрахованими, ця опція уже включена у послугу.

До речі, офіційному перевізнику послуги доставки можна оплатити безготівково – банківським переказом, та отримати усі необхідні чеки. Якщо замовити доставку на сайті wah.ua, ви зможете отримувати сповіщення та відстежувати процес доставки на кожному з етапів у додатку WEST AUTO HUB.

РОЗМИТНЕННЯ

Для ввезення транспортного засобу з-за кордону необхідно провести митне оформлення. На території компанії WEST AUTO HUB знаходиться зона митного контролю, куди прибувають автомобілі з-за кордону на розмитнення. Заїзд на термінал можливий 24/7 – цілодобово, в усі дні тижня.

Брокерські компанії, що працюють на території WAH, обслуговують без посередників фізичних та юридичних осіб, супроводжують процес на кожному з етапів. Оформлюють будь-які транспортні засоби – від легкових авто до вантажної та спеціальної техніки. Для партнерів WEST AUTO HUB, що імпортують більше 10 авто в місяць, діє спеціальна пропозиція – знижена ціна на митно-брокерські послуги.

Тих, хто планує займатися декларуванням самостійно, спеціалісти WAH безкоштовно навчають та надають можливість оформлювати свій транспорт за допомогою інструментів компанії.

Розрахувати розмір митних платежів та залишити заявку на оформлення попередньої декларації для перетину кордону дозволить система webex24. У ній також зручно контролювати статус послуг, нарахування та платежі.

До речі, розмитнення автомобіля у WEST AUTO HUB не потребує вашої фізичної присутності.

СЕРТИФІКАЦІЯ

Легкові автомобілі з-за кордону повинні відповідати екологічному стандарту не нижче «Євро-2»; вантажні автомобілі, тягачі та автобуси – не нижче «Євро-5». Відповідність нормам та стандартам підтверджує сертифікат. Його можна виготовити за один день на території WAH та за потреби надіслати в будь-яке місто України.

Для партнерів, які щомісяця сертифікують більше, ніж 10 авто, передбачена спеціальна ціна.

ПРОДАЖ

Для того, щоб вигідно продавати «свіжопригнані» авто, необхідно забезпечити якісний сервіс. Починаючи із підготовки автомобіля до продажу (мийка, професійні фото, ефективне оголошення), закінчуючи комфортними умовами для покупця (зручна локація, можливість огляду в будь-який час дня, тест-драйв та швидке оформлення купівлі). Збільшують продажі програми фінансування – кредит та лізинг, які можна запропонувати потенційним покупцям.

Усе це для партнерів пропонує майданчик, що знаходиться на території WEST AUTO HUB. Займайтеся розвитком бізнесу, поки спеціалісти компанії продаватимуть ваше авто.

РЕЄСТРАЦІЯ

Продавайте «свіжопригнане» авто на майданчику та реєструйте його одразу на покупця. Це мінімізує витрати. На території WEST AUTO HUB знаходиться сервісний центр МВС. Компанія забезпечує повний супровід процесу реєстрації автомобіля. Тут ви отримаєте українські номерні знаки та свідоцтво про реєстрацію швидко та прозоро, без посередників та з високим рівнем сервісу. Для постійних партнерів діють спеціальні ціни.

АВТОМАТИЗАЦІЯ

Унікальна система webex24 допоможе впорядкувати ваші справи в автомобільному бізнесі: зберігати інформацію про клієнтів, придбані транспортні засоби та документи на них, замовляти і контролювати надання послуг, вести кошторис витрат.

Система миттєво сповіщає на сайті та в мобільному додатку про все, що відбувається з транспортним засобом. Наприклад, купівлю та оплату авто, завантаження та фотозвіт від перевізника, отримання номеру митної декларації, успішний перетин кордону, завершення розмитнення, сертифікації та реєстрації. Цю інформацію ви отримуватиме в режимі реального часу. А ваш клієнт – за допомогою мобільного додатку WEST AUTO HUB, який синхронізується з webex24.

КОМПЛЕКСНЕ РІШЕННЯ

Поєднання усіх послуг, згаданих вище – це і є бізнес на імпорті вживаних авто з Європи. Підіть легшим та більш прибутковим шляхом – користуйтеся готовим рішенням від WEST AUTO HUB. Комплексний підхід дозволяє отримати відразу усі необхідні послуги.

Фізично представництва компанії WEST AUTO HUB працюють у Луцьку, Нововолинську, Львові, Рівному та Києві. Проте більшість послуг можна отримати онлайн або дистанційно. Уже оформлений автомобіль доставлять в будь-яку точку України.




коментарів: 4
  1. Заголовок ніби про те, ЯК ЗАРОБИТИ на авто, а у тексті про це, ні слова. Тема зовсім не розкрита!

    • Ти не вловив суть: як заробити на лохах, які хочуть придбати закордонне авто зі скрученним одометром.
      Так ясніше?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа