<

Як проходитиме четверта хвиля мобілізації розповідали у Володимир-Волинській РДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:35 | 16.01.2015 / Володимир, Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

15 січня у районній державній адміністрації, за участі першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Собіпана, голови районної ради Андрія Оніщука, заступника голови районної ради Павла Карпюка, тимчасово виконуючого обов’язки військового комісара Володимир – Волинського ОРВК майора Романа Зарівняка, працівників райдержадміністрації, Устилузького міського та сільських голів відбулось заняття, в ході якого були розглянуті питання щодо четвертої хвилі мобілізації.

Як розповів Андрій Оніщук, у ході четвертої хвилі мобілізації будуть враховані усі помилки попередніх хвиль та змінено підхід до підбору кадрів, які мобілізовуватимуться до лав ЗСУ. Одначе, розповідати про принципи та структурну відповідальність в районі та селах голова райради відмовився. Каже, що не хоче виступати неправдомовцем, оскільки у ході нового відбору можливі зміни кожної хвилини.

Попередньо у столичних ЗМІ публікувалися правила мобілізації 2015 року. Так, на сайті ТСН розміщувалася інформація із Генштабу, датована 13.01 .2015 року під назвою “У Генштабі розповіли, як буде проходити четверта хвиля мобілізації”.

Зокрема, офіційні повістки почнуть надходити, як тільки Рада проголосує “за” указ президента про часткову мобілізацію, але вже нині навколо військових комісаріатів Міноборони чекає різних ексцесів, навіть підпалів і терактів.

Міноборони, передусім, шукає здорових чоловіків та жінок, бажано, з військовою спеціальністю. Затребувані танкісти, артилеристи, фахівці ПВО, зв’язківці та ремонтники, дефіцит розвідників.  Вік від 25 до 60 років – місце проживання не має значення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок