<

Як і з чим цієї весни носити джемпер: 6 стильних луків сезону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:16 | 23.04.2021 / Новини / , /
Перегляди
114
/ 1 коментар

Кожна дівчина з нетерпінням чекає на весну, щоб скоріше зняти з себе теплі светри й одягтися в легкі блузи і джемпера.

Стилісти підібрали кілька фасонів джемперів, які наразі є модними, та з чим носити цю деталь гардеробу навесні. Про це пише theLime.

Джемпер – це трикотажний тонкий одяг з довгими рукавами і без коміра, виріз горловини у нього, як правило, круглий, а довжина – до лінії стегна. На сьогоднішній день існує велика кількість варіантів, з чим його поєднувати, щоб виглядати стильно.

Найпростіший – купити однотонний тонкий джемпер на весну. Це можуть бути як базові кольори (чорний, білий, бежевий, сірий), так і яскраві – жовтий, рожевий, блакитний. Носити такий джемпер можна як із класичним брючним костюмом, так і з джинсами і грубими черевиками.

Другий варіант на весну – джемпер вільного крою з розрізами по бокам і декором. Це може бути як незвична в’язка, так і декоративні елементи у вигляді страз або пір’я. Найкраще така річ поєднується зі спідницями міді з легких тканин. В такому джемпері можна відправитися як на побачення, так і на зустріч з подругами.

Ще один варіант на прохолодну весну – в’язаний джемпер з широкою горловиною. Такий джемпер ви зможете кокетливо приспустити на плечі (або на одне плече), якщо збираєтеся відправитися на побачення. Під нього надягайте міні-спідницю з еко-шкіри і зручне взуття на невеликому каблуці.

Також на весну можна приглянути подовжений асиметричний джемпер з рукавом “летюча миша”. Таку річ можна носити з трикотажними штанами і кросівками. У цьому образі вирушайте на прогулянку в парк або на шопінг.

Ще один варіант – джемпер з подвійним укороченим рукавом-манжетом і V-подібним вирізом у зоні декольте. З такою річчю можна створити як діловий образ, так і в стилі casual. Стильним буде лук, що складається з джинсів, такого джемпера, капелюха з широкими полями і маленькою сумочкою-клатчем.

Стильним також буде джемпер з ажурною в’язкою і вирізом на спині. Одягайте під нього однотонні брюки і доповніть лук красивою біжутерією. Такий джемпер підійде для неформальних зустрічей і побачень, а ваш образ точно буде привертати увагу оточуючих.




один коментар
  1. Судячи зі світлин, то носити ту штуку треба з губищами.
    Бо як немає губищ, то немає а ні стилю, а ні луку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер