<

Як голосували в одномандатному виборчому окрузі №19. Мапа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:01 | 18.11.2014 / Новини / , , , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Мапу переможців по дільницях в 19-му мажоритарному окрузі – зробив Василь Бабич, тепер візуально можна побачити як голосували виборці у своїх містах та селах.

 – Найбільш різнокольоровим вийшов Володимир-Волинський район, – пише в своєму блозі Василь Бабич. – У самому місті тотально переміг його житель, волонтер, Костянтин Зінкевич, який в цілому по округу зайняв другу позицію. Також пан Зінкевич переміг у ряді сіл району, особливо помітним є ареал на захід від райцентру. Чимало також і дільниць, де переміг інший самовисуванець Микола Юнак та кандидат від “Батьківщини”, голова Володимир-Волинської райради Андрій Оніщук.

 – В Іваничівському районі (за винятком однієї дільниці) та Нововолинську – тотально переміг Ігор Гузь, електорально тут мапа малоцікава. У Любомльському районі виділяється ареал підтримки самовисуванця Юрія Гупала. А от на дільниці в самому селі Гупали перемогла така собі пані Зінаїда Купира, яка в цілому по округу отримала лише 2,21%.

Мапа переможців по дільницях по округу №19

 – Колега Vasyl Babych зробив чудову електоральну карту виборчого округу #19, – пише на своїй сторінці у фейсбуці Ігор Гузь. – Мені вдалося виграти на всіх дільницях Нововолинська та Іваничівського району, виграти більшість дільниць Любомльського району за виключенням куща навколо села Гуща, звідки родом Юрій Гупало

– Найбільш цікава та безкомпромісна боротьба розгорнулася у Володимир-Волинському районі де ряд кандидатів отримали підтримку в різних сільських радах. Хоча і тут мені вдалося виграти.

– Натомість виборці Володимир-Волинського одностайно підтримали свого земляка Konstantyn Zinkevych В принципі це закономірно, наша команда прогнозувала такий результат.

 – Так як наш виборчий штаб та я особисто не опирався на підтримку виборців якоїсь конкретної території, а працювали рівномірно по всій території округу то нам вдалося перемогти у 4 з 5 територіальних одиниць, що вилилося в загальний результат – більше 30% підтримки виборців.

Нагадаємо, нещодавно після поразки на цих виборах у фейсбуці Костянтин Зінкевич написав, що жителі Любомльського району майже росіяни, а у Нововолинську живуть люди схожі на жителів Донбасу




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер