<

Як діяти в умовах нового Податкового кодексу підприємцям розповідали у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:33 | 12.02.2015 / Володимир, Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинський фонд підтримки підприємництва провів сьогодні зустріч у форматі індивідуального консультування. Питання акцизу, об’єднаних податків, нових та змінених форма та періодів звітності –  ось основні питання, в яких намагалися розібратися представники бізнесу та органів державної влади.

На “круглому столі” підприємців чимало. Це не банальна формальність, а справді важливий захід. У 2015 році змін в галузі оподаткування, сфері страхування та інших дотичних галузях чимало.

Присутні – саме ті управлінці, які контролюватимуть роботу підприємств та установ міста. Серед них – представники Володимир-Волинської ОДПІ, Управління праці та соціального захисту населення, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Запитання стосовно змін до Податкового кодексу, порядку реєстрації працівників, порядок індексації заробітної плати, нарахування лікарняних звучали під час засідання.

Малий бізнес із липня братиме додаткову, окрему ліцензію на право торгівлі пивом. Колишньої Ліцензії на алкоголь для торгових закладів не достатньо.

ы00004




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер