<

Ягодинська митниця попереджає волинян про можливі затримки в дорожньому русі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 2.08.2019 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Волинська митниця ДФС попереджає перевізників про можливі затримки у дорожньому русі до міжнародного пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ» 11 серпня.

Так, у цей день на території регіону відбуватиметься Чемпіонат України з крос-триатлону, – інформує прес-служба Волинської митниці ДФС.

Для безпеки спортсменів та інших учасників дорожнього руху на магістралі Київ-Варшава в районі сіл Окунин – Луків Турійського району Волинської області в період з 10.00 до 16.00 на нетривалі проміжки часу рух транспорту буде призупинятись.

Відтак, митниця рекомендує водіям раціонально планувати свої поїздки, обираючи оптимальний час чи маршрут доставки (для цієї ділянки дороги є можливість об’їзду). 

За більш детальною інформацію необхідно звертатись до організаторів Чемпіонату – ГО «Смідинська ініціатива» або Федерації триатлону України.

До слова, стан заповнення під’їзних шляхів до пунктів пропуску через державний кордон відображається у реальному часі на сайтах Державної фіскальної та Державної прикордонної служб України, на сайті Волинської облдержадміністрації. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок