<

«Я ж не лох»: військові, з якими спілкувався Зеленський на підвищених тонах, вивезли легальну зброю з ООС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:24 | 28.10.2019 / Новини / , , , /
Перегляди
46
/ коментарів 13

Ветерани-добровольці, які мали легальну зброю, вивезли її у супроводі поліції із Золотого-4, де відбувається розведення військ.

Про це повідомляє пресцентр МВС з посиланням на заступника голови Національної поліції України Вадима Трояна.

“За результатами зустрічі із Президентом України Володимиром Зеленським та бесідою із поліцією, ветерани-добровольці, які перебувають у Золотому-4 із легальною власною зброєю вивезли її”, — йдеться у повідомленні.

За словами Трояна, станом на зараз в районі підготовки до розведення військ у зоні ООС, зокрема Золоте-4 та Катеринівка, знаходиться лише група волонтерів без зброї.

“В Золотому-4 та Катеринівці працює 6 патрулів Нацполіції, а також пункт НПУ для прийому громадян. Відповідно до рішення керівництва ООС, для забезпечення публічного порядку та безпеки туди буде направлена Нацгвардія. Громадяни можуть почуватися у безпеці”, — зазначив заступник голови Нацполіції.

Він додав, що поліція і гвардія виконуватимуть свої задачі за призначенням, зокрема проводитимуть антидиверсійну роботу проти НЗФ у зоні розведення військ.

Нагадаємо, вчора, 26-го жовтня. Президент України Володимир Зеленський відвідав місто Золоте Луганської області. У мережу виклали відео, де розмова відбувається у підвищених тонах, зокрема, зі сторони Головнокомандувача. Це викликало бурхливу реакцію в соцмережах.

“Я прийшов тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучувати“, – заявив Зеленський у відповідь на репліки Янтаря, який доносив до президента думку про потребу провести зустріч з учасниками кампанії “Ні капітуляції!” та обговорити позиції щодо відведення військ.

На репліку Дениса про те, щоб “люди передали президенту інформацію про акції протесту в Україні”, Володимир Зеленський відповів: “Хто мені передав? В Україні вчора пройшов дощ, ось що мені передали”.

“Він мені передав, я прочитаю. Послухай, я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тобі прийшов і сказав – зброю прибери. А ти мене не переводь на акції”, – сказав Зеленський образливим тоном, хоча співрозмовник поводився цілком коректно.

У штабі ООС заявили, що особи, з якими спілкувався Президент України Володимир Зеленський під час візиту у Золоте на Луганщині, не є представниками будь-яких силових відомств чи Збройних сил України.




коментарів: 13
  1. ветерани-добровольці, які перебувають із легальною власною зброєю…
    не є представниками будь-яких силових відомств чи Збройних сил України.
    Роблять хто що хоче , в цій країні. Поїхали хлопці грошей заробити ,постріляти ,

    • в країні має бути одна влада одна армія ці анархію с збройними потрібно прикрити і то чим скоріше. а то клацають затворами…

  2. Він не лох! А нововолинців Гаврилюк за кого рахує? Що нам найвищі в країні тарифи за за здохле тепло чи не тепло , встановлює! Чого в Новіку найвищі в країні комунальні тарифи?

    • Бо заслужений пенсіонер Гаврилюк,певно думає, що нововолинці, то саме ті, ким себе не считає Зе. А Зе себе не считає себе лохом! А Гаврилюк нас считає!

  3. Пусте місце не буває і скоро побачимо ,як прокацапські бандити займуть ті території які залишать наші бійці ,цікаво що тоді придумає нова команда і як відреагують бійці на передку .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця