<

“Я сам для себе змінився – мене змінила Україна”, – нардеп Володимир Парасюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:24 | 8.08.2016 / Новини / /
Перегляди
268
/ коментарі 2

На гутірковій сцені фестивалю “Бандерштат” відбулася зустріч з народним депутатом Володимиром Парасюком. Найцікавіші тези нардепа записали журналісти інтернет-видання “БУГ”.

1. Думаю, багато аналізую, дивлюся на ті речі, які відбуваються в Європі та США, як там побудовані політичні системи, як підходять до того, щоб максимально об’єднати людей.

2. Поменше пишу на ФБ, хоч роблю багато селфі, бо кайфую від свого Фейсбуку.

3. Я сам для себе змінився – мене змінила Україна.

4. Боятися “регіоналів”, це як комуністів: їхній електорат завжди буде – це як “вата”.

IMG_1884

5. Знаєте чим Східна та Західна Україна відрізняються між собою? Східняки за свого “глотку” порвуть. Вони підуть і проголосують за “регіонала”, бо це їхнє переконання.

6. Треба збалансувати політичну відповідальність між всіма партіями. Якби партії мали рівну пропорцію політичної відповідальності, відбувся б політичний діалог і здорова конкуренція.

7. Ми знову тим самим, хто керував 24 роки, владу в зуби, а потім: “Йооой, як погано живеться…”.

8. Ні одного слова в сторону Надії Савченко з часу її визволення не сказав. Для себе формую певну думку. Розберусь і тоді буду про це говорити.

9. Лібералізм – дуже прекрасне явище, але коли його забагато, воно починає гнити.

IMG_1900

10. За натурою я націоналіст і хочу, щоб в мене чорне було чорним, а червоне було червоним, жовте було жовтим, синє було синім. Не люблю сірого і незрозумілого. Якщо воюємо з Росією, значить, ми обриваємо наші дипломатичні відносини.

11. Не розумію тези “миритись”. Я ніколи не потисну руку тим, хто вбиває моїх побратимів. Не розумію тези “задобрювати”. Не подобається – валіза, вокзал, Колима.

12. “Пане Путін, я перепрошую, вийдіть будь ласка з території України” – та жорсткіше ж, як козаки колись писали!

13. Хожу до церкви, молюся до Господа Бога. Він мені дає здоров’я і я дякую за те, що можу бачити цей білий світ. Тому буду завжди проти легалізації проституції та наркотиків.




коментарів: 2
  1. Только “вошедший” в мутную воду украинской политики,В.Парасюк многого не понимает. И он не понимает САМОГО ГЛАВНОГО, что для Украины время ПРОСТО “ТРЕПАТЬ” языком (вот, на Востоке Украины люди такие,а на её Западе они другие!) ДАВНЫМ-ДАВНО прошло. Нужно поднимать из “НЕБЫТИЯ” промышленные ПРЕДПРИЯТИЯ Украины и УСКОРЕННЫМИ темпами модернизировать аграрный сектор её ЭКОНОМИКИ! Ну,”КАНСЭРВУ” для НАЧАЛА НАЧНИТЕ же ДЕЛАТЬ!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота