<

Wizz Air запроваджує обов’язкову вакцинацію для екіпажів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:41 | 2.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
44
/ Коментарі відсутні

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air попередила, що запровадить обов’язкову вакцинацію від COVID-19 для всього персоналу, який працює на бортах їхніх літаків.

Як зазначає видання, авіакомпанія планує запровадити обов’язкову вакцинацію від захворювання для всього льотного екіпажу та кабінного персоналу. Крайній термін, до якого співробітники Wizz Air мають отримати обидві дози вакцини від COVID-19, встановлений на 1 грудня 2021 року, повідомляє Суспільне.

В оприлюдненій 1 вересня заяві компанія повідомила, що в особливих випадках дозволятиметься обмежуватись регулярним тестуванням на антиген до збудника захворювання чи ПЛР-тестом, однак загалом весь персонал, який обслуговує клієнтів, має вакцинуватися до цієї дати.

“У Wizz Air нашим пріоритетом номер один є здоров’я і безпека наших пасажирів і співробітників”, – сказав Йожеф Вараді, генеральний директор Wizz Air Group.

Він наголосив, що авіакомпанія несе відповідальність за захист пасажирів та екіпажу на борту від COVID-19, важливою частиною чого є вакцинація від захворювання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер