<

Визнали банкрутом фірму нардепа Мартиняка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:26 | 6.02.2016 / Новини / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Господарський суд Волинської області визнав банкрутом фірму волинського нардепа ТзОВ “СБФ”. Про це йдеться у судовій постанові від 18-го січня 2016-го року, – інформує Конкурент.

Провадження у справі про банкрутство порушили ще у липні 2015-го року. Єдиним кредитором, який власне й подав позов, виявилася Луцька ОДПІ, яка бажала відсудити майже 370 тисяч гривень боргу. В ході судового процесу до цієї суми додалися ще 93 тисяч гривень неустойки та 7 тисяч гривень судових витрат.

Ліквідатором суд визначив депутата Луцької міськради Микиту Рабана.

Наприкінці січня мав відбутися відбір організації з проведення аукціонів для продажу ліквідаційної маси Товариства з обмеженою відповідальністю “СБФ”.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Микита Рабан зазначив, що заяву на визнання фірми банкрутом подало управління ДФС. У переліку майна, з його слів, значаться два старих автомобілі марок ГАЗ та ВАЗ – їхня вартість не покриє вимоги кредиторів.

ТзОВ “СБФ” зареєстрована у Луцьку на вулиці Ковельській, 2, а єдиним власником фірми нині значиться адвокат Гламазда Микола Петрович, якого пов’язують із агропромисловою групою “Пан Курчак”. Як відомо, раніше головою ТзОВ “АПГ “Пан Курчак” був теперішній народний депутат Сергій Мартиняк.

Нагадаємо, минулого року Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волиняни працють на підприємстві “Пан Курчак” по 17-ть годин. Окрім того, на фірмі мав місце інцидент, коли чотири працівники із «Курчака» ледь не задихнулись у цеху. Тоді загалом постраждалих шестеро, але двоє відмовились від госпіталізації.

Окрім того, повідомлялося, що Росія заборонила ввезення свинини компанії нардепа Мартиняка.

Основним видом діяльності товариства “СБФ” значиться “діяльність приватних охоронних служб”. Як повідомили джерела видання “Конкурент”, ця фірма здійснювала охорону приміщень та підприємств, пов’язаних із Сергієм Мартиняком, а також забезпечувала його фізичну охорону.

Зазначимо також, що за адресою вулиця Ковельська, 2 продовжує діяти товариство “СБФ Плюс”, яке, очевидно, й продовжує виконувати зазначені вище функції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер