<

Визначили ТОП-5 продуктів, які помилково вважаються корисними на сніданок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:52 | 25.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Для кожного продукту існує ідеальний час споживання. Деякі продукти, які вважаються корисними на сніданок, категорично не можна їсти після пробудження.

Портал 24apteka склав список цих продуктів.

1. Кукурудзяні пластівці

У рекламі показують, як діти та дорослі снідають кукурудзяними пластівцями. Проте оброблені пластівці містять мінімальну кількість клітковини, а ось цукру і швидких вуглеводів там занадто багато. Це викликає різкий стрибок і не менш різке падіння рівня цукру.

2. Вівсянка швидкого приготування

Більшість знає, що вівсянка на сніданок корисна для здоров’я. Проте тут не йдеться про вівсянку швидкого приготування, вівсяні пластівці чи інші каші.

Все тому, що вівсянка швидкого приготування містить мало клітковини, ніж справжня, а, отже, менше корисних мікроелементів.

3. Булочка з маслом

Хто відмовиться на сніданок з’їсти булочку з маслом? Це ж смак дитинства! Але не варто забувати, що калорійність такої булочки дорівнює 4 шматкам білого хліба.

Цей сніданок поганий тим, що містить високий рівень цукру, калорійність та низький вміст білка.

4. Тости

Це дуже популярний сніданок, проте він не містить білків. А через те, що тости смажать, людина відчує голод через годину.

5. Енергетичні батончики

Це популярний сніданок серед тих, хто просто не встиг поснідати вдома. Батончик можна купити у магазині та з’їсти по дорозі на роботу. І хоч такі продукти непогано насичують, вони не приносять жодної користі людині.

Батончики містять невелику кількість клітковини, але багато цукру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок