<

Вижив дивом: чоловік прилетів до США між колесами авіалайнера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:31 | 29.11.2021 / Новини / /
Перегляди
690
/ коментарі 4

27-го листопада в аеропорту Майямі (США) стався інцидент – у колісній ніші авіалайнера American Airlines, який прибув із Гватемали, виявили чоловіка.

Про це повідомляє Апостроф посилаючись на телекомпанію FoxNews.

Співробітники Митної та прикордонної служби США правоохоронних органів на льотному полі затримали 26-річного чоловіка, який здійснив більш, аніж 1600-кілометровий шлях повітрям, щоб потрапити до Штатів.

За словами представника Митної служби, чоловіка було доставлено до найближчої лікарні для медичного огляду. Однак із викладеного в мережі відео можна зробити висновок, що життю нелегала нічого не загрожує.

В American Airlines заявили, що правоохоронці зустріли авіарейс 1182 з Гватемали до Майамі через “проблеми з безпекою”. Авіакомпанія співпрацюватиме з органами, поки триває розслідування.

За даними Федерального управління цивільної авіації, з 1947 року 129 людей у всьому світі намагалися “проникнути в колісні ніші або інші місця комерційних літаків. З цих 129 осіб 100 загинули через травми під час польоту.

За словами коментаторів, неймовірно, що молодий чоловік зміг вижити під час польоту на висоті 9-10 тисяч метрів над рівнем моря. На їхню думку, коли хлопець потрапив до лікарні, то страждав від переохолодження та гіпоксії. При цьому йому загрожувала не лише нестача повітря, обмороження чи застуда, а й падіння.




коментарів: 4
  1. Думайте, що пишете. Якщо би був “наш чувак”, то під час польоту встиг би відкрутити парочку болтів та гідравлічних шлангів з шасі літака до свого тракторця, чи кольосіко до огородньої тачки.

    • Так а хто перевіряв що там у відмороженого чувачка за пазухою ? Сказано же ж чоловіка було доставлено до найближчої лікарні для медичного огляду а не для технічного:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця