<

Виявлено 2 факти підробок за один день роботи сервісних центрів МВС Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:16 | 16.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

15-го лютого до сервісного центру МВС 0741 у Луцьку звернувся житель Одеської облаті з приводу перереєстрації автомобіля марки VOLKSWAGEN GOLF. У ході проведення перевірки експертами було виявлено ознаки видалення маркувальної панелі кузова даного транспортного засобу.

Цього ж дня у сервісному центрі МВС Каменя-Каширського жительці смт Маневичі не вдалося здійснити перереєстрацію автомобіля AUDI-80, оскільки під час проведення огляду вищевказаного транспортного засобу було встановлено, що маркувальна панель з номером кузова піддавалась перезакріпленню.

В обох випадках матеріали реєстраційних операцій і автомобілі передано до відповідних місцевих відділів поліції ГУНП МВС у Волинській області для проведення подальшої перевірки.

Зважаючи на випадки фіксації підробок номерних агрегатів транспортних засобів, з якими зіштовхуються спеціалісти у сервісних центрах МВС, радимо звертатися до наших фахівців при купівлі авто, адже тільки після ретельної перевірки Ви зможете впевнитися у правильності здійсненого вибору автомобіля.     




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер