<

Виведення вагнерівців з-під Бахмута: Пригожин заявив, що росія надасть боєприпаси «скільки буде потрібно»

21:27 | 7.05.2023 / Новини / , /
Перегляди
256
/ 1 коментар

Засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що отримав, імовірно, від російського Міноборони бойове розпорядження, що вояки отримають боєприпаси та озброєння.

Про це заявив очільник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин. Про це пишуть пропагандистські ЗМІ РФ, – передає ТСН.

“Нам обіцяють дати боєприпаси та озброєння стільки, скільки нам потрібно для продовження подальших дій, нам клянуться, що на фланзі буде все виставлено, що необхідно для того, щоб нас не підрізав противник, нам говорять про те, що ми можемо діяти у Бахмуті так, як вважаємо за потрібне, і нам дають Суровікіна як людину, яка прийматиме всі рішення в рамках бойових дій ПВК Вагнера та взаємодії з Міноборони”, — заявив він.

Нагадаємо, 5-го травня Пригожин у листі до керівництва Міноборони РФ заявив, що виведе найманців ПВК «Вагнер» з Бахмута з 10-го травня. Він стверджує, що причина такого кроку полягає в тому, що Міноборони РФ не дає його бойовикам достатню кількість боєприпасів, і він не хоче, щоб через це його люди були «приречені на безглузду загибель». У зв’язку з цим, він заявляв про передачу позицій “кадирівцям”.

Глава Чечні Рамзан Кадиров також заявив, що попросив Путіна направити його бойовиків до Бахмута і підрозділ “Ахмат” нібито готовий висуватися до Донецької області. 

У Збройних силах України скептично ставляться до заяви Пригожина.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа