<

Високі тарифи, низькі пенсії, завершення децентралізації: помічник нардепа Гузя провів прийом громадян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 15.11.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Підвищення розміру пенсій, бездіяльність правоохоронних органів, неналежна робота комунальних установ, високі тарифи за комунпослуги, потреба у поліпшенні матеріально-технічної бази закладів освіти, завершення децентралізації у Прибужжі, шахтарські проблеми – це лише незначний перелік тих питань, з якими звернулися десятки громадяни під час прийому з особистих питань, що провів помічник народного депутата Ігоря Гузя – Андрій Бокоч.

Зустрічі відбулися у приймальнях парламентаря в окрузі упродовж двох днів. 12 листопада – у містах Володимир-Волинський за адресою: вулиця Івана Франка, 8; Любомль (вул. Незалежності, 33, 2-ий поверх), а також 13 листопада – у Нововолинську (вул. Зелена, 65, 2-ий поверх, каб. № 4), та селищі Іваничі (вул. Незалежності, 14 б, 2-ий поверх).

Мешканці села Гупали, що на Любомльщині, подякували нардепові за його допомогу в освітленні вулиць. На ці потреби з держбюджету він залучив близько 450 000 гривень. Але ще частина дворів залишається без освітлення. Люди офіційно звернулися з листом, що потребують встановлення додаткових ліхтарів у селі.

Окрім освітлення, за ініціативи депутата для потреб Гупалівського сільського клубу придбали музичну апаратуру, а в місцеву школу – музичне обладнання та оргтехніку.

Освітянки Любомля хотіли б сприяння для придбання оргтехніки та меблів у актову залу Будинку школяра. Також місцевим жителям «болить» проблема розбитих доріг.

Зверталися і з села Куснище, щоб допомогли з коштами для участі в змаганнях з гри бочче для дітей з інвалідністю, які прикуті до візків.

У Володимирі-Волинському голова міськрайонної ГО «Холмщаки» Юрій Грицюк звернувся з проханням допомогти у його зустрічі з керівництвом митниці для вирішення питання швидкого перетину кордону під час поїздок до Польщі «холмщаків». Вони навідуються у сусідню країну переважно з тим, щоб прибрати кладовища та для участі в святкових літургіях.

Не вперше представники ГО співпрацюють з Ігорем Гузем. На початку осені цього року депутат долучився до відкриття пам’ятного знаку насильно виселеним українцям з території Польщі у 1944-1947 роках на прохання «холмщаків».

Голова Оваднівської громади Сергій Панасевич також написав лист нардепу з проханням допомогти із вирішенням питання приєднання Овлочинської сільради, що на території Турійського району, до Оваднівської ОТГ. Адже обранець активно підтримує завершення децентралізації не лише в області, але й Україні, і щоб мати більше повноважень впливати на ситуацію, працює заступником голови Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Побували на прийомі й представники батьківського комітету НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок» села Льотниче Володимир-Волинського району. Вони звернулися з проханням допомогти придбати мультимедійні дошки для п’ятикласників, а працівники дитсадка розповіли, що потребують принтерів для поліпшення навчального процесу у закладі дошкільної освіти.

Окремі заявники у Нововолинську розповіли, що хотіли б поліпшити стан прибудинкових територій. Скаржилися люди і на роботу однієї із заправних автостанцій на території міста, яка, з їхніх слів, працює з порушеннями.

Усі звернення зафіксовані й вони будуть опрацьовані командою парламентаря.




один коментар
  1. Так як у Новіку з людей за комуналку деруть, то так більше ні де в світі не деруть. Гаврилюк ніяк наїстися не може. І ще не хочуть давати людям дозвіл на автономку. І про воду вже щось там починають пісню співати, що треба підвищувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок