<

Вирішити проблему з каналізацією просять мешканці одного з будинків у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:59 | 12.09.2016 / Новини / , , /
Перегляди
222
/ коментарів 5

10-го вересня до редакції інтернет-видання “Буг” звернулись мешканці будинку, що знаходиться на вулиці Сагайдачного, 3 зі скаргою на бездіяльність міських “комунальників” та представників влади. В черговий раз підвал під першим під’їздом затопило фекаліями, “стоїть” сморід, а комунальники не реагують на звернення вже декілька днів.

Варто зазначити, що пройшов місяць з того дня, коли народний депутат Ігор Гузь та перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук особисто були у тому підвалі та бачили проблему на власні очі. І всі обіцянки, які давали чиновники стосовно її вирішення були висвітлені в статті від 5-го серпня.

Ця проблема не вирішуються роками, робітники ЖЕКу періодично прочищають труби, але глобально нічого не змінюється.

“Усі нечистоти залишаються у підвалі, їх ніхто не викачує. Ми неодноразово писали і меру і начальнику управління ЖКГ, але нам приходять лише відписки і інструкції, як користуватись каналізаційними мережами. Але ж ті труби закріплені дротами і періодично зриваються, затоплюючи підвал. А цього разу взагалі фекалії потекли по стіні, значить вона десь прорвала і її треба ремонтувати. Як почнеться опалювальний сезон весь сморід з підвалу буде у під’їзді,” – скаржаться мешканці будинку. – “Ми хочемо розібратись чому ця проблема не вирішується стільки часу. Якщо є винні мешканці будинку, які забивають труби, то нехай їх притягнуть до відповідальності. Варто створити спеціальну комісію, яка б оцінили масштаб проблеми та сказала як її вирішити. Про що ми просили міського голову, але замість комісії нам присилають чергову відписку”.

Відповідь мешканцям будинку на звернення до міського голови:

dscn9932
bezyimyannyij




коментарів: 5
  1. Кидають що попало в каналізацію і винних шукають!
    Комісія буде по квартирах ходити???

  2. такі відповіді надходять і в інші будинки, а те що труби на протязі декілька десятків років експлуатації внутрішній діаметер зменшили більше ніж в двічі про це не хочуть і чути. Все має свій термін експлуатації і потрібно своєчасно робити капітальні ремонти, а то тарифи піднімають тільки на утримання будинків їх не використовують роками.

  3. Як треба, то нехай ходить. А як винного виявити? Тим паче там труба явно десь протікає треба шукати де

  4. відеодіагностика труби дасть відповідь на всі питання

    близько 60 грн з квартири

    будинок не ОСББ, тому потрібна допомога мерії, щоб фінансово допомогти з цим чи вплинути на власників квартир по цій трубі шляхом комісії, так як самі мешканці будинку не мають юридичних прав вказувати сусідам.

    + головна проблема судячи з матеріалу у них з тим, що після затоплення їм ніхто не викачує нечистоти, це все залишається в підвалі і ним дихає весь будинок, що є небезпечно для здоров’я, а ЖЕК не викачує

  5. Якщо міська влада і ЖЕК не викрнують роботи вчасно і т.п., то є вихід з цієї ситуації – СТВОРІТЬ ОСББ і не будете залежати від влади і того ж ЖЕКу! Так ні. ОСББ не хочемо створювати і утримувати будинок належним чином, а краще з будь-якої проблеки – зразу до міського голови. А може вже самим пора обслуговувати будинок, адже квартири всі приватизовані. За ті мізерні копійки, які власники квартир платять за обслуговування будинку можна лише двірника утримувати. Хватить нити, а пора за діло. А народному депутату немає чим занятись, тільки підвали обстежувати і забиту памперсами каналізацію. Не для цього його вибирали, не для цього!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа