<

Випускні сукні: що модно цього року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:15 | 22.05.2019 / Новини / /
Перегляди
67
/ Коментарі відсутні

До випускного балу залишається зовсім мало часу і відкладати купівлю вбрання вже далі нікуди. Серед усього розмаїття вечірніх нарядів важко вибрати одну ідеальну сукню.Модні доми і дизайнери в цьому сезоні надихаються яскравими диско 1980-х років і бохо-шиком, а також легкими тканинами для образу принцеси.

Мінімалізм, диско 1980-х років і багаторазовість. Головні тренди літа 2019 року можна побачити на прикладі червоної доріжки Канського кінофестивалю, який проходить у ці дні.  , – пише КорреспонденТ.

Романтичність 

Для багатьох дівчат випускний бал стає приводом для втілення дитячих мрій про прекрасну сукню принцеси з казок і мультфільмів. Але варто відмовитися від пишних суконь з корсетами і кринолінами і відверто “випускних” – немодно, незручно і більше нікуди не надіти. У цьому сезоні модні доми пропонують сукні, прикрашені ніжною квітковою аплікацією, невагомими воланами різних форм і розмірів, повітряною органзою. Також актуальна атласна і шовкова тканина. Для сукні в такому стилі найкраще підійдуть пастельні, приглушені тони. Довжина будь-яка – міні, міді, максі.

Грецький стиль 

Одним з головних трендів цього літа стали наряди на одне плече. Для врівноваження образу підійде масивна сережка / прикраса на голові / перекинуте волосся на бік, що з відкритим плечем. Також дизайнери пропонують розріз на нозі. Тканина краща, яка легка або ж струмениста. Що стосується кольору, то варто орієнтуватися на свій кольоротип.

Шик і диско 

Золото і срібло; блискучі, як фантики від цукерок, тканини; паєтки, блискітки, стрази, люрекс і стрази; бохо – це все вписується в найголовніший тренд цього року, натхненний диско 1980-х років і епохою хіпі. Цей образ, на жаль, підійде не всім дівчатам, оскільки риси обличчя можуть загубитися на цьому тлі. З контрастною зовнішністю можна сміливо експериментувати, блондинкам краще віддати перевагу золоту і сріблу. Важливо не перестаратися з аксесуарами, взуттям і макіяжем, щоб образ не вийшов перевантаженим і вульгарним.

Мінімалізм і елегантність 

Класика і функціональність ніколи не виходять з моди. Тим більше, що зараз гостро стоїть питання збереження екології, тому важливо купувати багаторазові речі. Це стосується не тільки одягу.

Комбінезони і брючні костюми 

Дівчата на випускний воліють сукні, але останні декілька сезонів у моді комбінезони і брючні костюми, особливо білого кольору – випускниця в такому вбранні точно не залишиться непоміченою. У тренді залишається піджак на голе тіло, але юним дівчатам варто утриматися від такого вибору, інакше може видатися вульгарною і не до місця сексуально збентеженою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа