<

Винуватець смертельної ДТП в Одесі – любитель вуличних гонок. Водій BMW знаходиться в СІЗО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:29 | 9.09.2018 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Учасник ДТП в Одесі, в результаті якої за попередніми даними загинуло 2 особи і 5 постраждали, є любителем вуличних перегонів. Прокуратура повідомила про підозру водію BMW, який є ймовірним винуватцем ДТП.

Очевидці впізнали машину BMW, яка їхала на великій швидкості, зіткнулася з автомобілем Skoda та полетіла на перехожих як  постійну учасницю вуличних гонок, – про це повідомляє місцеве видання “Думская”.

Нагадаємо,увечері в суботу, 8-го вересня, в Одесі BMW після зіткнення вилетів на зупинку, де перебували люди. Повідомляли про трьох загиблих і чотирьох постраждалих. Двоє померло на місці, ще одна особа – в кареті швидкої допомоги.

З’явилося відео моменту ДТП.

https://www.facebook.com/dumskaya.net/videos/273131996710109/

Реєстратор одного з автомобілістів зафіксував, як BMW на великій швидкості перетинає перехрестя на заборонний сигнал світлофора.

Інформація про третю жертву аварії не підтверджується. Станом на ранок 9-го вересня в результаті ДТП – двоє загиблих, п’ятеро постраждалих. Один з них знаходиться в комі з відкритою ЧМТ.

У прес-службі поліції області повідомили, що ймовірного винуватця ДТП, 27-річного водія BMW, затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Водій автомобіля «BMW» виїхав на перехрестя на заборонений сигнал світлофору і допустив зіткнення з автомобілем «Skoda». Після зіткнення автівки відкинуло за межі проїзної частини на тротуар, де перебували в цей час пішоходи.

В результаті ДТП четверо осіб були травмовані, серед яких і 31-річна пасажирка автомобіля «BMW», двоє перехожих загинули. Їх особи встановлено. Ними виявилися одеситка, 1962 року народження та 52-річний чоловік.

Щодо третьої особи, яка нібито померла в кареті швидкої допомоги, інформація не підтвердилася. Наразі вказаний чоловік перебуває в реанімаційному відділенні однієї з лікарень міста.

Прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган повідомила, що чоловіку винесли підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей (ч. 3 ст. 286 КК УКраїни). Закон передбачає до 10 років ув’язнення за цей злочин.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер